Παρέμεινε στην Super League o OΦΗ με γκολ στην εκπνοή της αναμέτρησης

Print Friendly, PDF & Email
Ο ΟΦΗ νίκησε 3-2 τον Πλατανιά στο συγκλονιστικό μπαράζ του Ηρακλείου με απίστευτη εκτέλεση φάουλ του Ναμπί στο 90+5′ και παρέμεινε στην πρώτη κατηγορία. Στη δεύτερη κατηγορία παραμένουν οι φιλοξενούμενοι. 

Σ’ένα πολύ ωραίο ματς ο ΟΦΗ είναι αυτός που αναδείχθηκε νικητής στο μπαράζ που έκρινε την τελευταία θέση στην Super League.

O OΦΗ προηγήθηκε στο 11ο λεπτό ύστερα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Νέιρα.

Η ομάδα του Πλατανιά ευτύχησε να ισοφαρίσει στο φινάλε του ημιχρόνου (42’) όταν οι παίκτες του ΟΦΗ δεν κατάφεραν να διώξουν την μπάλα από την περιοχή τους και ο προωθημένος Τσαμούρης με σουτ στην κίνηση έγραψε το 1-1.

Ο επιθετικός του ΟΦΗ, πέρασε αλλαγή στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και στο 69′ με προβολή βρήκε δίχτυα μετά από ασίστ του Νέιρα και έδωσε προβάδισμα στον ΟΦΗ στο μπαράζ απέναντι στον Πλατανιά.

Στον πανηγυρισμό του, ξεχάστηκε, έβγαλε τη φανέλα και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη από τον διαιτητή Κομίνη.

Έξι λεπτά κράτησε το αριθμητικό πλεονέκτημα του Πλατανιά καθώς στο 75′, ο Κομίνης έδειξε δεύτερη κίτρινη στον Μπιανκόνι που έσπρωξε εκτός φάσης τον Παπάζογλου και για τα τελευταία 15 λεπτά της αναμέτρησης οι δυο ομάδες έπαιξαν με δέκα.

Στο 92′ ο Πλατανιάς πάγωσε το Γεντί Κουλέ καθώς ισοφάρισε σε 2-2  με άψογο πλασέ του Παπανικολάου μέσα από την περιοχή.

Ο υποβιβασμός έμοιαζε να βρίσκεται πολύ κοντά για την ομάδα του ΟΦΗ, όμως το παιχνίδι δεν είχε λήξει ακόμα.Στο 94′ ο ΟΦΗ κέρδισε ένα φάουλ έξω από την περιοχή και από πλάγια αριστερά, ο Ναμπί το εκτέλεσε απευθείας η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα έγραψε το 3-2 και έδωσε την παραμονή στην ομάδα του

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή