Παραιτήθηκε η πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Πεντέλης μετά το σάλο που ξέσπασε με την επιστολή

Print Friendly, PDF & Email

Παραιτήθηκε η πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Πεντέλης Φαίη Νικητοπούλου, μετά τον σάλο που ξέσπασε με την επιστολή που έστειλε προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, διατυπώνοντας την αντίθεσή της στη μεταφορά προσφύγων και μεταναστών στο νοσοκομείο Αμαλία Φλέμινγκ.

Παράλληλα, τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν οι προβλεπόμενες από τον Κανονισμό Λειτουργίας της Οργάνωσης πειθαρχικές διαδικασίες, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Σημειώνεται πως στην επιστολή της η ΟΝΝΕΔ Πεντέλης ανέφερε ότι δεν συμφωνεί με τα σχέδια του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για την μεταφορά αυτή απαριθμώντας λόγους για τους οποίους εκτιμά ότι δεν είναι προς το συμφέρον της πόλης.

Σε αυτούς συμπεριλαμβάνεται ο ισχυρισμός ότι «η ύπαρξη ανάλογων ευάλωτων ομάδων στην πόλη μας θα προσελκύσει εγκληματίες που θα απειλούν τους ίδιους τους μετανάστες και εμάς στη συνέχεια», ότι η «Λ. Πηγής μπροστά από το νοσοκομείο Φλέμινγκ αποτελεί κεντρικό οδικό άξονα απ’ όπου περνάει και λεωφορείο» και ως εκ τούτου «θα χρειαστούν κονδύλια για συγκοινωνιακές παρεμβάσεις και αναμορφώσεις της οδού» ενώ προβάλλεται η εκτίμηση ότι «όλοι γνωρίζουν ότι οι μετανάστες και οι πρόσφυγες δηλώνουν ψεύτικες ηλικίες ώστε να τύχουν των ευνοϊκών ρυθμίσεων των ανηλίκων» με την συνακόλουθη απορία σχετικά με το πώς μπορεί να συγκριθεί ένας Έλληνας 15χρονος με έναν 15χρονο που έχει πολεμήσει. «Έχει ακόμη στην πραγματικότητα (ο δεύτερος) ψυχή ανηλίκου;», αναρωτιέται ο συντάκτης της επιστολής.

Πηγή: cnn

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή