Παραιτήθηκε μετά από τρεισήμισι μήνες με e-mail o πρόεδρος της ΔΕΑΒ!

Print Friendly, PDF & Email

Έπειτα από τρεισίμησι μήνες, από το διορισμό του, παραιτήθηκε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος που έστειλε στις 6 Αυγούστου στον υφυπουργό Αθλητισμού, ο πρόεδρος της της Διαρκούς Επιτροπής για την Αντιμετώπιση της Βίας (Δ.Ε.Α.Β.), Παντελής Αγγελόπουλος.

Ο Λ. Αυγενάκης έκανε δεκτή την παραίτησή του και προχώρησε στον ορισμό νέου προέδρου που είναι δικηγόρος Τσιχτής Αχιλλέας.

Η απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού αναφέρει ότι τροποποιείται «η απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, με την οποία ορίσθηκαν τα μέλη της Διαρκούς Επιτροπής Αντιμετώπισης της Βίας (Δ.Ε.Α.Β.), κατά το μέρος που αφορά το τακτικό μέλος και Πρόεδρο αυτής κ. Παντελή Αγγελόπουλο του Νικολάου Κωνσταντίνου, λόγω παραίτησης αυτού και στη θέση του ορίζουμε για το υπόλοιπο της θητείας τον Τσιχτή Αχιλλέα του Αλεξάνδρου (επιστήμονα εγνωσμένου κύρους με γνωστικό αντικείμενο τη Νομική), και κατά το μέρος που αφορά το τακτικό μέλος κ. Αθανασόπουλο Δημήτριο του Νικολάου, Υποστράτηγο, εκπρόσωπο του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, λόγω αποστράτευσης και στη θέση του ορίζουμε για το υπόλοιπο της θητείας τον ΓΚΑΡΙΛΑ Ελευθέριο του Αθανασίου , Υποστράτηγο, Προϊστάμενο του κλάδου Τάξης / Α.Ε.Α. ως τακτικό μέλος.»

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή