Οριστικό: Δεν πήρε άδεια ο Ηρακλής, σκέφτεται προσφυγή στο Διαιτητικό

Print Friendly, PDF & Email

Η ΠΑΕ Ηρακλής σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΟ κατέθεσε την Πέμπτη (25/5) έγγραφη δήλωση παραίτησης από την έφεσή του, που αφορούσε την απορριπτική απόφαση της Επιτροπής Αδειοδοτήσεων για τον φάκελό του.

Δεύτερο χτύπημα λοιπόν για τον Ηρακλή μέσα σε λίγες ημέρες, αφού μετά την απόφαση της Super League να του αφαιρέσει τρεις βαθμούς, ήρθε και το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ να επικυρώσει την απόφαση του Πρωτοβάθμιου, που δεν είχε δώσει άδεια στους «κυανόλευκους».

Ο Ηρακλής παρότι είχε προσφύγει στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή, τελικά δεν υποστήριξε την έφεσή του, προφανώς διότι δεν είχε τη δυνατότητα να καλύψει τα κενά στον φάκελό του που αφορούν ληξιπρόθεσμες οφειλές προς ποδοσφαιριστές και προς το Δημόσιο.

Κατόπιν τούτου το Δευτεροβάθμιο Όργανο δεν εξέτασε την υπόθεση και έτσι παραμένει σε ισχύ η απόφαση του Πρωτοβάθμιου, που δεν είχε δώσει άδεια στους «κυανόλευκους». Αυτό σημαίνει ότι ο Ηρακλής καταλαμβάνει την τελευταία θέση της βαθμολογίας, υποβιβάζεται στη Football League και στη θέση του παραμένει ο Λεβαδειακός.

Πλέον στον Ηρακλή σκέφτονται να προσφύγουν στο Διαιτητικό Δικαστήριο, διότι η απόφαση της Super League, περί υποβιβασμού των ομάδων που δεν εξασφαλίζουν άδεια, η οποία μάλιστα επικυρώθηκε και από την ΕΠΟ, δεν έχει αποτυπωθεί στους κανονισμούς ποδοσφαίρου, δηλαδή ούτε στον ΚΑΠ, ούτε στον κανονισμό αδειοδότησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Κατόπιν της από 25/5/2017 έγγραφης δήλωσης παραίτησης από το δικόγραφο της εφέσεως της ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 (εκκαλούσας), η σημερινή υπόθεση δεν συζητήθηκε. Κατά συνέπεια, ισχύει η πρωτόδικη απόφαση του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή