Παραιτήσεις διαμαρτυρίας στην Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Αχαίας

Print Friendly, PDF & Email

Με ανακοίνωσή τους οι Ανδριόπουλος και Αποστολόπουλος γνωστοποίησαν ότι παραιτούνται από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Αχαΐας, ως ένδειξη διαμαρτυρίας με αφορμή τις αξιολογήσεις διαιτητών που έλαβαν χώρα την Παρασκευής 22/6.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σας γνωρίζουμε ότι παραιτούμαστε από μέλη της Ε.Δ./Ε.Π.Σ.Α. σε ένδειξη διαμαρτυρίας, με αφορμή τις σημερινές αξιολογήσεις. Νιώθουμε ότι η Αχαϊκή Διαιτησία έχασε αξιόλογα μέλη της, συναδέλφους με εμπειρία, ΗΘΟΣ και μέλλον στο χώρο του ποδοσφαίρου: ΜΑΚΡΥΠΟΔΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΕΣΣΗΝΗΣ, ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ,.

Ο αθλητικός κόσμος της Αχαΐας είδε μέσω των Πρωταθλημάτων και των Μπαράζ ότι οι ανωτέρω διαιτητές και βοηθοί είχαν τις προϋποθέσεις και το επίπεδο να συνεχίσουν σε ανώτερες κατηγορίες.

Η σημερινή ημέρα είναι ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΙΔΑ στο βιβλίο της Αχαϊκής διαιτησίας.

Αποχωρούμε με ψηλά το κεφάλι γιατί νοιώθουμε ότι προσφέραμε επί τριάντα έτη στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ.
Καλή επιτυχία στους αξιολογηθέντες ΚΑΔΔΑ και ΑΝΔΡΙΑΝΟ.

Ευχαριστούμε θερμά την Ε.Π.Σ. Αχαΐας για την εμπιστοσύνη της. Μια διοίκηση και ένας Πρόεδρος που μας άφησε να έχουμε την ευθύνη των επιλογών μας χωρίς καμία παρέμβαση.

Ευχαριστούμε τους διαιτητές, βοηθούς διαιτητές, παρατηρητές που έδειξαν εμπιστοσύνη και όχι φόβο προς το πρόσωπό μας.

Φεύγουμε γεμάτοι συναισθήματα σεβασμού και αγάπης από τους παράγοντες του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου.

Ο ΑΝΑΠΛ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Δ./Ε.Π.Σ.Α., ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝ/ΤΗΣ
ΤΟ ΜΕΛΟΣ Ε.Δ./Ε.Π.Σ.Α., ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ».

ΕΠΣ Αχαΐας: «Απαιτούσαμε αξιοκρατία και όχι μικροπολιτική εξυπηρέτηση»
Με τη σειρά της και η ΕΠΣ Αχαΐας εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τις επιλογές της ΚΕΔ αναφορικά με τους διαιτητές που θα καταρτίσουν τους πίνακες διαιτησίας στα εθνικά πρωταθλήματα την ερχόμενη σεζόν.

Αναλυτικά:

«Μετά από τη δημοσίευση των Πινάκων Διαιτητών της Κ.Ε.Δ./Ε.Π.Ο. βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση, αν και δεν το συνηθίζουμε, ούτε είναι στην ιδιοσυγκρασία μας, να προβούμε σε αυτήν την ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την καρατόμηση – αφανισμό των διαιτητών – βοηθών διαιτητών – παρατηρητών διαιτησίας της Ένωσής μας.
Από τις 8/2/2017 που αναλάβαμε την διοίκηση της Ε.Π.Σ. Αχαΐας σε πολλαπλές συναντήσεις που είχαμε με την Κ.Ε.Δ. τονίσαμε ιδιαιτέρως ότι δε μπορεί η Τρίτη Ένωση της χώρας να μην εκπροσωπείται επί 7 συναπτά χρόνια με διαιτητή στην Super League. Τονίζαμε μάλιστα ότι απαιτούσαμε αξιοκρατία ως προς την κρίση τους και όχι μικροπολιτική εξυπηρέτηση. Η απάντηση τελικά που πήραμε σήμερα με την ανακοίνωση των πινάκων, μας δημιούργησε τα εξής ερωτήματα :
Α) Οι διαιτητές μας στην Football League με σχεδόν άριστες βαθμολογίες των παρατηρητών τους στα παιχνίδια και τα συγχαρητήρια που έπαιρναν για το επίπεδο τους ξαφνικά χάθηκαν από οποιονδήποτε πίνακα;;; Μήπως αυτό θέλουμε τελικά;;;
Β) Οι δηλώσεις για μείωση του ορίου ηλικίας σημαίνει ότι κατακρεουργούμε ηλικίες 31 και 33 ετών και βάζουμε στους πίνακες της Super League ηλικίες 37 και 38 ετών;;;
Γ) Μήπως βρισκόμαστε σε λάθος γεωγραφικό διαμέρισμα;;;
Εμείς θα συνεχίσουμε με τις ίδιες αξίες να διεκδικούμε το καλύτερο για την ελληνική διαιτησία προσπαθώντας να ανεβάσουμε το επίπεδο ακόμα περισσότερο.
Κύριε Πρόεδρε της Ε.Π.Ο. επειδή σαν Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας έχετε βιώσει το αίσθημα της αδικίας κατά την πολύχρονη θητεία σας, σας παρακαλούμε να παρέμβετε για να αποκατασταθεί η αδικία προς την Ένωσή μας».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή