Παρατηρήσεις Οικονομίδη στους διαιτητές της ΕΠΣ Μεσσηνίας

Print Friendly, PDF & Email

Για άσχημο ξεκίνημα σε ότι αφορά τη διαιτησία, έκανε λόγο ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ και πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας Λεωνίδας Οικονομίδης, λίγο μετά τον αγιασμό του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας, που έγινε στην κεντρική αίθουσα του αθλητικού κέντρου της ΕΠΣΜ, το βράδυ της Δευτέρας.

Ο πρόεδρος της Ενωσης έκανε παρατηρήσεις στους ρέφερι για τη συμπεριφορά τους και τους ζήτησε να αλλάξουν μυαλά. “Είμαι 27 χρόνια στο χώρο του ποδοσφαίρου και φέτος για πρώτη φορά ξεκινήσαμε άσχημα τη χρονιά. Αναφέρομαι στο γεγονός ότι κάποιοι διαιτητές έχουν σχέση με παράγοντες ομάδων και αυτό έχει και συνέχεια στους αγώνες. Στον αγώνα είστε οι διαιτητές και πρέπει να κρατάτε μακριά αυτές τις σχέσεις. Επίσης στα φύλλα αγώνα θα πρέπει να γράφετε ότι βλέπετε και στο γήπεδο να σφυρίζεται αυτά που βλέπετε. Γιατί έχει διαπιστωθεί ότι άλλα συμβαίνουν και άλλα γράφετε. Και το τελευταίο είναι ότι μαθαίνουμε πως κάποιοι διαιτητές τσακώνεστε μεταξύ σας. Φροντίστε να αλλάξετε μυαλά. Θέλω να πιστεύω ότι με τη σημερινή τελετή του αγιασμού θα τα ξεπεράσουμε”, τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Οικονομίδης.

Ακόμα μίλησαν το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας, Χρήστος Κότσαρης, οι διαιτητές Ηλίας Αλεξέας, Γιώργος Μπλάνας, ο πρόεδρος του συνδέσμου προπονητών ποδοσφαίρου Μεσσηνίας Αγγελος Σκαφιδάς και ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Καλαμάτας Νίκος Μπασακίδης. Το “παρών” στην προχθεσινή εκδήλωση έδωσαν ακόμα τα μέλη της Ενωσης Ηλίας Αλεξανδρόπουλος, Αντώνης Τουρλομούσης, ο πρόεδρος του συνδέσμου Παλαιμάχων της Καλαμάτας Μανώλης Θεοδώρου και τα μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας Ανδρέας Μιχαλακέας και Νίκος Χρονόπουλος. Τον αγιασμό τέλεσε για μία ακόμα σεζόν ο πατήρ Ξενοφώντας Γαλανόπουλος, ενώ την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών Νίκος Κοσάρης.

Πηγή: notosport.eleftheriaonline.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή