Παρελθόν από τον Πλατανιά ο Μανούσος γιατί παράκουσε οδηγία

Print Friendly, PDF & Email

Παρελθόν από τον Πλατανιά θα αποτελέσει ο Γιώργος Μανούσος, όπως αποφασίστηκε στη συνάντηση που είχε ο 29χρονος επιθετικός με τη διοίκηση της ΠΑΕ.

Ο Μανούσος είχε κληθεί σε απολογία διότι παραβίασε την εντολή του προέδρου της ΠΑΕ Πλατανιάς, Mανώλη Μαθιουλάκη, για απαγόρευση δηλώσεων αναφορικά με ό,τι συνέβη στο Καραϊσκάκη, στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Ο 29χρονος επιθετικός συναντήθηκε την Τετάρτη (3/5) με τον πρόεδρο της ΠΑΕ και τελικά οι δύο πλευρές αποφάσισαν να λύσουν πρόωρα το συμβόλαιο που τους δέσμευε ως το καλοκαίρι του 2018.

Ο Μανούσος είχε μιλήσει προ ημερών στην ιστοσελίδα “sportit” και είχε υποστηρίξει μεταξύ άλλων για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό: “Δεν συνέβη κάτι που δεν το έχουμε ξαναζήσει στα γήπεδα. Δεν ξέρω γιατί το έκανε αυτό ο συμπαίκτης μου, ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του.

Δεν ισχύει σε καμία περίπτωση ότι μας χτύπησε κάποιος ή έστω μας ακούμπησε. Δεν γνωρίζω εάν ο συμπαίκτης μου ήταν εκεί την ώρα του ημιχρόνου ή βρισκόταν έξω από τα αποδυτήρια για προθέρμανση. Αυτό που ξέρω είναι ότι εκτός από ένταση με ύβρεις και φωνές δεν συνέβη κάτι άλλο”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή