Παρελθόν o Τουμαζάτος, τετραμελής επιτροπή θα τρέχει τον ΠΑΟ

Print Friendly, PDF & Email

Εκκαθαρίσεις στον Παναθηναϊκό δεν γίνονται μόνο στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, αλλά και σε διοικητικό επίπεδο. Ο επί σειρά ετών οικονομικός διευθυντής του συλλόγου, Αγησίλαος Τουμαζάτος, αποτελεί από σήμερα (5/02) παρελθόν από το «τριφύλλι».

Εκ των στενών συνεργατών του Γιάννη Αλαφούζου, ο Αγησίλαος Τουμαζάτος βρισκόταν στην ΠΑΕ περίπου 5 χρόνια και ήταν ο άνθρωπος που ασχολείτο με την οικονομική διαχείριση της ομάδας, καθώς επίσης με τις αδειοδοτήσεις και το τελευταίο διάστημα με τους διακανονισμούς, αλλά και τις προσφυγές που κατατέθηκαν από παίκτες και άλλους φορείς κατά της ΠΑΕ από τότε που αποχώρησε ο Γιάννης Αλαφούζος.

Την απόφαση για την απομάκρυνσή του ανακοίνωσε στον ίδιο ο πρόεδρος των «πρασίνων», Βασίλης Κωνσταντίνου.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη σχηματίστηκε μια τετραμελής επιτροπή, η οποία θα αναλάβει να τρέξει την ΠΑΕ από εδώ και πέρα.

Αυτή αποτελείται από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Βασίλη Κωνσταντίνου, τον αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο, Στράτο Σωπήλη, τον οικονομικό διευθυντή, Γιώργο Στάμο και τον οικονομικό σύμβουλο, Αλέκο Σφυρής, που θα είναι το νέο πρόσωπο στη σύνθεση λήψης των αποφάσεων.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή