Παρουσίαση του βιβλίου του Χαλκιδέου διαιτητή ποδοσφαίρου Φιλαλήθη Κούρνη

Print Friendly, PDF & Email

Το βιβλίο του με τίτλο «Ποδοσφαιρικές Αλήθειες» παρουσίασε τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018, ο Χαλκιδέος διαιτητής ποδοσφαίρου Φιλαλήθης Κούρνης.

Στην παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο «Ποδοσφαιρικές Αλήθειες», του Χαλκιδέου βετεράνου διαιτητή ποδοσφαίρου Φιλαλήθη Κούρνη, που πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Χαλκιδέων, Χρήστος Παγώνης.

Ο Δήμαρχος Χαλκιδέων, μιλώντας στην εκδήλωση, τόνισε ότι το συγκεκριμένο βιβλίο αποτελεί καταγραφή των προσωπικών βιωμάτων και κατάθεση ψυχής από έναν άνθρωπο που αγάπησε τον αθλητισμό και ταυτόχρονα προσφορά μνήμης και τιμής για όλους εκείνους τους Ευβοείς αθλητές και παράγοντες του ποδοσφαίρου που έφυγαν από τη ζωή.

Παράλληλα ο Δήμαρχος υπογράμμισε ότι η έκδοση αυτού του βιβλίου έκανε πραγματικότητα ένα μεγάλο όνειρο του συγγραφέα και ολοκλήρωσε τον διακαή πόθο του να αποτυπώσει όλα όσα έζησε στα γήπεδα, όσα τον συγκίνησαν, τον θύμωσαν και τον έκαναν να αφιερώσει ένα μεγάλο μέρος της ζωής του στον αθλητισμό, όχι μόνο για να γνωρίσουν οι νεώτεροι ιστορικά γεγονότα και πρόσωπα, αλλά και για να τιμήσει αυτά, ως σπουδαίους συντελεστές μιας ιδιαίτερης εποχής.

Πηγή: eviaportal.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή