Παρουσία του αντιπροέδρου της ΕΠΟ, Αστέριου Αντωνίου η γιορτή ποδοσφαίρου στην ΕΠΣ Ημαθίας

Print Friendly, PDF & Email

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής (27/1) στο κέντρο «ΣΕΙΡΙΟΣ» η 1η Γιορτή Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Ημαθίας με την συμμετοχή όλων των παραγόντων και φίλων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου πλην των εκπροσώπων της Νίκης Αγκαθιάς.

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν ποδοσφαιριστές και παράγοντες που έχουν προσφέρει και συνεχίζουν να προσφέρουν στο ποδόσφαιρο της Ημαθίας.

Η αίθουσα ήταν κατάμεστη από παράγοντες του Ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου και την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία τους ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης κ.κ. Παντελεήμων, ο βουλευτής της Ν.Δ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο Δήμαρχος Βέροιας Κ. Βοργιαζίδης, με τους εκπροσώπους του Αθλητισμού πρόεδρο του ΚΑΠΑ κ. Στέργιο Διαμάντη και την διευθύντρια κ. Αθανασία Γιαμουστάρη , οι περιφερειακοί Σύμβουλοι Ν. Καρατζιούλα, Θ. Τεληγιαννίδης, οι υποψήφιοι για την περιφέρεια κ.κ Νεστορόπουλος Απ.. και Ολυμπία Σουγιουλτζή, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ημαθίας Γ. Μπίκας, ο Πρόεδρος του ιδρύματος «ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ» Κ. Τανιμανίδης, ο καθηγητής Πανεπιστημίου Κ. Φωτιάδης, ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Σ. Αντωνίου, οι πρόεδροι των ΕΠΣ Λάρισας, Κιλκίς, Γρεβενών και Πέλλας και σύσσωμο το Δ.Σ. της Βέροιας με επικεφαλής τον Πρόεδρο Στέφανο Αποστολίδη αλλά και τον προπονητή της ομάδας Σάκη Θεοδοσιάδη μαζί με τον τεχνικό διευθυντή Γιώργο Μεταξά. Επίσης διακρίναμε τους υποψηφίους Δημάρχους Βέροιας όπως η κ. Γεωργία Μπατσαρά, ο Απόστολος Εμμανουηλίδης, ο Παύλος Παυλίδης ο πρώην βουλευτής της Ν.Δ Λάζαρος Τσαβδαρίδης, ο πολιτευτής της Ν.Δ κ. Τάσος Μπαρτζώκας, ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας κ. Πανταζόπουλος.

Από πλευράς ΕΠΟ παρέστη και απηύθυνε χαιρετισμό ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ κ. Αντωνίου.

Στην ομιλία του ο νέος πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας (από 4 Φεβρουαρίου 2019) κ. Στέργιος Μουρτζίλας τόνισε μεταξύ των άλλων τα εξής:

Σας ευχαριστώ θερμά εκ μέρους της Διοίκησης της Ε.Π.Σ Ημαθίας που τιμάτε σήμερα το Ημαθιώτικο ποδόσφαιρο και αποδεικνύετε και στην πράξη ότι είστε δίπλα μας, αρωγοί και συμπαραστάτες.

Νιώθω καταρχάς την ανάγκη να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς για την παρουσία σας στη σημερινή εκδήλωση της Ε.Π.Σ Ημαθίας, που στόχος μας είναι να εξελιχθεί σε θεσμό. Είναι πράγματι μεγάλη ικανοποίηση και χαρά να αντικρίζουμε την αθρόα συμμετοχή όλων σας, ανθρώπων που αγαπούν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και δεν φείδονται κόπων για την πρόοδο και εξέλιξή του.

Φίλες και φίλοι

Όταν προ διετίας, όλοι μαζί, καταφέραμε να γυρίσει σελίδα το ποδόσφαιρο της Ημαθίας και να αναλάβουν νέα πρόσωπα τη Διοίκηση της τοπικής Ένωσης η αλήθεια είναι ότι δημιουργήθηκαν πολλές προσδοκίες. Έπνεε ένας θετικός άνεμος αλλαγής και καλλιεργήθηκαν ελπίδες. Πολλές από αυτές τις ελπίδες καταφέραμε και τις επαληθεύσαμε. Πράγματι έγιναν βήματα βελτίωσης των συνθηκών και του συναγωνισμού στους αγωνιστικούς χώρους. Είμαστε χαρούμενοι, αλλά ποτέ δεν επαναπαυόμαστε. Άλλωστε, ξέρετε πολύ καλά πως είμαι ένας άνθρωπος με διακριτή δημόσια παρουσία, που έχει πάντοτε το θάρρος της γνώμης του και δε διστάζει να κάνει την αυτοκριτική του, στηριζόμενος στο ότι εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.

Γι’ αυτό σας διαβεβαιώνω, με το χέρι στην καρδιά, ότι θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και την ίδια όρεξη για να πετύχουμε ακόμη περισσότερα. Για να μεταβληθούν οι ποδοσφαιρικοί αγώνες των πρωταθλημάτων μας σε γιορτές χαράς.

Στην προσπάθεια αυτή σας χρειαζόμαστε δίπλα μας, όλους εσάς τους ανιδιοτελείς εργάτες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Όχι θεωρητικά, ούτε στα λόγια. Αντίθετα με πράξεις, προτάσεις και ιδέες, τις οποίες θα είμαστε ανοιχτοί να ακούσουμε και από κοινού να εφαρμόσουμε τις πλέον ρεαλιστικές από αυτές. Για να μπορέσουμε όλοι μαζί από κοινού να κάνουμε το όνειρο πράξη

Άλλωστε, τα προβλήματα και οι εντάσεις σε αγωνιστικό και εξωαγωνιστικό επίπεδο δεν λύνονται με κατασταλτικά μέτρα, ούτε με επιβολή ποινών, ούτε με πρόστιμα. Απαιτούνται ρηξικέλευθες προτάσεις, πρωτοτυπία, παροχή κινήτρων, έμπνευση. Έμπρακτη ηθική και υλική στήριξη των ομάδων να συνεχίσουν να δίνουν διέξοδο στη νέα γενιά μέσω του αθλητισμού. Είναι αδιανόητο η ποδοσφαιρομάνα Ημαθία να διάγει τα τελευταία χρόνια μια ξεκάθαρη ποδοσφαιρική ξηρασία χωρίς εκπροσώπηση πλέον στις δύο πρώτες εθνικές κατηγορίες.

Για όλα αυτά λοιπόν ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ, με το χέρι στην καρδιά, να στηρίξετε την προσπάθειά μας για μια Δημιουργική Επανεκκίνηση της Ε.Π.Σ Ημαθίας. Για να επιστρέψει το ποδόσφαιρο της Ημαθίας στην καρδιά των εξελίξεων. Για να ξαναγίνει ο Νομός μας ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ της νέας ποδοσφαιρικής πραγματικότητας. Για να επιστρέψει η χαρά του παιχνιδιού στα γήπεδα και στους συλλόγους .

Συγκινητική αποχαιρετιστήρια δήλωση του Βασίλη Φωτιάδη

Με λόγια γεμάτα συγκίνηση και πολλά ευχαριστώ σε όλους ο απερχόμενος πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας κ. Βασίλης Φωτιάδης δεν έκρυψε την συγκίνηση του που αποχωρεί από την θέση του προέδρου, αλλά θεωρεί οτι τα πράγματα έχουν πάρει τον σωστό δρόμο και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ημαθίας είνια έτοιμο να μεγαλουργήσει και πάλι . Μάλιστα αφιέρωσε ένα τραγούδι που συνδυάζεται με τα τελευταία γεγονότα για την Μακεδονία και αρέσει ιδιαίτερα στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ.κ Παντελεήμων

Οι απονομές

Τιμητικές πλακέτες απονεμήθηκαν στους Βασίλη Φωτιάδη, Γιώργο Χατζάρα, Θωμά Ντόβα, Παντελή Καφέ, Αλέξανδρο Ελευθερόπουλο, Τάσο Μωησίδη, Γιάννη Μουρατίδη, Γρηγόρη Παπαδόπουλο, Μόσχο Κιτούδη, Βασίλη Γιαννόπουλο, Σωτήρη Μπουκλά, Σπύρο Κώτσιαντη, Θωμά Μαμουτόπουλο, Σάββα Ιακωβίδη, Αλέξη Βεργώνη και Νίκο Περηφανόπουλο.

Πηγή: laosnews.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή