Παρουσία του Ζαγοράκη θα διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου της ΕΠΣ Ηρακλείου

Print Friendly, PDF & Email

Ο πρωταθλητής και αρχηγός με την Εθνική Ελλάδας στο EURO 2004, Θοδωρής Ζαγοράκης, νυν ευρωβουλευτής, θα παραβρεθεί στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Ηρακλίου που θα γίνει την Μεγάλη Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 17:30 στο «Μαρκομιχελάκειο» στάδιο των Αρχανών με φιναλίστ τον Ρωμανό και τον ΠΟΑ.

Όπως αποφασίστηκε στο έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣΗ, που μεταξύ άλλων συζητήθηκαν θέματα της διοργάνωσης του τελικού, ο Θοδωρής Ζαγοράκης εθιμοτυπικά θα κάνει τη σέντρα του τελικού, μαζί με παιδιά της Μικτής Νέων ΕΠΣΗ που κατάγονται από την περιοχή. Έτσι η ΕΠΣΗ τιμά και την Μικτή Νέων ΕΠΣΗ για την φετινή της πορεία και στέλνει τις ευχές της και όλου του φίλαθλου κόσμου του Ηρακλείου ενόψει της παρουσίας της στο Final Four του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Αναφορικά με την προσέλευση του φίλαθλου κόσμου τα εισιτήρια θα τιμώνται προς 5 ευρώ ενώ μέρος των εσόδων θα διατεθεί προς την αποκατάσταση της υγείας του ποδοσφαιριστή Στάθη Καραταράκη, ο οποίος μάλιστα κατά το παρελθόν φόρεσε τη φανέλα τόσο του Ρωμανού όσο και του ΠΟΑ.

Επίσης, όσοι φίλαθλοι βρεθούν στο γήπεδο δεν θα πρέπει να πετάξουν τα αποκόμματα των εισιτηρίων, καθώς με τους αριθμούς θα γίνει κλήρωση δώρων.

Το τελετουργικό του τελικού θα έχει λάμψη και αρκετές όμορφες εκπλήξεις για τον κόσμο ενώ μεγάλη συμμετοχή θα έχουν παιδιά από Ακαδημίες του ΠΟΑ, του Ρωμανού αλλά και του Γιούχτα που είναι ο οικοδεσπότης του τελικού. Γι’ αυτό η ΕΠΣΗ καλεί τον κόσμο να δώσει το παρών νωρίτερα στο γήπεδο.

Οι τιμητικές απονομές

Το Δ.Σ. της ΕΠΣΗ αποφάσισε να τιμηθούν οι κάτωθι ομάδες και πρόσωπα, για την προσφορά τους στον αθλητισμό και την κοινωνία

1) Το σωματείο της Δαμάστας για το Fair Play στον ημιτελικό με τον ΠΟΑ (αψίδα για τους νικητές) όπως επίσης και για τις πλούσιες κοινωνικές του δράσεις, με αποκορύφωμα την ανάδειξή του ως επίσημος πρεσβευτής στην Κρήτη στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

2) Το σωματείο του ΟΦΑΜ για την πρωτοβουλία του να δημιουργήσει αψίδα και να χειροκροτήσει την πρωταθλήτρια ομάδα του Μεταξοχωρίου στο μεταξύ τους παιχνίδι, όπως επίσης και για το κοινωνικό του έργο αλλά και για την επιστολή που είχε στείλει προς την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΗ ο παράγοντας της ομάδας κ. Καμαρίτης, δείχνοντας το δρόμο του πολιτισμού στο ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο.

3) Ο παλαίμαχος δημοσιογράφος Γιάννης Στρατάκης

4) Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και προπονητής Χαρίτος Μπελιβανάκης

5) Ο παλαίμαχος διαιτητής Γιώργος Κουναλάκης

6) Ο πρώην αντιπρόεδρος και επί 25ετία στέλεχος της ΕΠΣΗ Κώστας Θεοδοσάκης

7) Ο παλιός μαραθωνοδρόμος Στέφανος Αντωνάκης ως εκ των κορυφαίων αθλητών στην ιστορία του Ηρακλείου

8) Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και προπονητής και νυν πρόεδρος των Παλαιμάχων του ΟΦΗ, Σήφης Κορωνάκης.

Επίσης τιμητικές απονομές θα γίνουν και εκ μέρους των δύο φιναλίστ, του ΠΟΑ και του Ρωμανού.

Την Παρασκευή στις 11 το πρωί θα γίνει στα γραφεία σύσκεψη μεταξύ της Ειτροπής Κυπέλλου ΕΠΣΗ και των εκπροσώπων των φιναλίστ για να γίνει η κλήρωση για τον τυπικά γηπεδούχο και να συζητηθούν διάφορες λεπτομέρειες για τον τελικό (επίσημο δείπνο, προσέλευση αποστολών και κόσμου, τελετουργικό, απονομές κ.α.).

Πηγή: neakriti.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή