Παρουσία τριών εισαγγελέων έγινε η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Print Friendly, PDF & Email

Ευρεία σύσκεψη -με τρεις εισαγγελείς- πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (18/2), για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι κορυφής μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, που θα γίνει την προσεχή Κυριακή στην Τούμπα.

Εκτός από τον αθλητικό Εισαγγελέα Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο, ο οποίος και συγκάλεσε τη σύσκεψη, το “παρών” έδωσαν ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Στέφανος Ζαρκαντζιάς και ο ανώτατος αθλητικός εισαγγελέας, Αρείου Πάγου Χαράλαμπος Βουρλιώτης,

Παράλληλα, στη σύσκεψη βρέθηκαν από πλευράς ΠΑΟΚ, ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, Μάκης Γκαγκάτσης, αλλά και ο υπεύθυνος ασφαλείας του Δικεφάλου, Βαγγέλης Τσακμακάς. Την πλευρά του Ολυμπιακού εκπροσώπησε ο υπεύθυνος ασφαλείας, Νίκος Συντιχάκης. Ακόμη, παρόντες ήταν εκπρόσωπος της Λίγκας, της ΔΕΑΒ, της Αστυνομίας (διεύθυνση Αθλητικής Βίας) και της Πυροσβεστικής.

Οι τρεις Εισαγγελείς ζήτησαν απ’ όλους να βοηθήσουν να τηρηθούν στο απόλυτο τα μέτρα ασφαλείας και έδωσαν έμφαση ειδικά στο θέμα της άφιξης των αποστολών των δύο ομάδων στο γήπεδο. Επίσης, ζήτησαν να τηρηθούν χαμηλοί τόνοι και άπαντες να συμβάλλουν στο να υπάρχει όσο το δυνατό ήρεμο κλίμα.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή