Παρών ο Μελισσανίδης, καθ΄ οδόν ο Αλαφούζος, διεκόπη η δίκη της για τις 30/1

Print Friendly, PDF & Email

Διεκόπη εκ νέου η δίκη για τη «Συμμορία» του ελληνικού ποδοσφαίρου, με τους 28 κατηγορούμενους για τη δράση τους στο ποδόσφαιρο από το 2012 έως το2015, που θα στνεχιστεί στις 30/1.

Το αίτημα αποχής της προέδρου του δικαστηρίου, Καλλιόπης Χονδρού για αποχή για “προσωπικούς λόγους” -σύμφωνα με πληροφορίες επειδή συγγενικό της πρόσωπο είχε στο παρελθον συμβληθεί με ποδοσφαιρικό οργανισμό-, έγινε δεκτή από το Συμβούλιο Εφετών.

Η αναπληρωματική πρόεδρος Αριστέα Τσαμαδιά, που ήταν στην έδρα της δίκης της Siemens, θα είναι η ανικαταστάτριά της.

Όσον αφοεά τους μάρτρες σε αντίθεση με τις προηγούμενες δύο συνεδριάσεις, οι περισσότεροι ήταν παρόντες, αφού είχε διαραχθεί η βίαιη προσαγωγή τους.

Παρόντες ήταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης ενώ αν η δίκη ξεκινούσε θα έδινε το παρών και ο Γιάννης Αλαφούζος για τον οποίο ο δικηγόρος του είπε ότι ήταν καθοδόν και ο πρώην αρχιδιαιτητής Χιου Ντάλας.

Όσον αφορά τους κατηγορούμενους, οι περισσότεροι εκπροσωπήθηκαν από δικηγόρους, όπως έχουν το δικαίωμα. Μεταξύ αυτών και ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Παρόντες από τη λίστα των “28” κατηγορούμενων ήταν οι Κουρίδης, Σταθόπουλος, Παπακωνσταντίνου, Προύντζος, Δούρος, Μπριάκος, Ηλίας Σπάθας.

Όπως προέκυψε από τη διαδικασία, έχουν κληθεί τρεις νέοι μάρτυρες, το παλιό μέλος της ΚΕΔ Σπύρος Παπαδάκος, το πρώην μέλος της ΚΕΔ Ιωάννης Τσαχειλίδης και ο Γιάννης Καλύβας.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή