Περέιρα: “Δεν μπορώ να πω δημόσια για το θέμα του βαν στο Καραϊσκάκης (video)

Print Friendly, PDF & Email

O πρόεδρος της ΚΕΔ, Βίτορ Μέλο Περέιρα δεν θέλησε να πάρει θέση δημόσια για τη φάση, Ελ Καντουρί – Μπασράλες, στον αγώνα Ολυμπιακός – Αστέρα, για την οποία δεν υπήρξε διαφωτιστικό ριπλέι από για τον διαιτητή απ;o to ΩΑΡ. Τόνισε ότι το VAR είναι ακόμη καινούργιο και υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, όμως οι αποφάσεις μέχρι τώρα είναι θετικές, γεγονός που συμβάλλει στην επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη συνάντηση:« Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη συνάντηση. ‘Ηταν θετική η παρουσία όλων των εμπλεκομένων, των ομάδων, των εταιριών, των τηλεοράσεων και της ΚΕΔ. Ήταν μια ανοιχτή συζήτηση με αρκετές ιδέες. Η κατάληξη ήταν ικανοποιητική. Βλέπουμε θετική χρησιμοποίηση του VAR».

Για τη χρήση του VAR: «Πάντα υπάρχει χώρος για βελτίωση είναι ένα πρότζεκτ που τώρα ξεκίνησε είναι σε εξέλιξη, όλα μαθαίνουν πράγαμτα. Από τους ποδοσφαιριστές, μέχρι από τους διαιτητές. Το είδαμε σε τρεις αγωνιστικές και πιστεύω μέσα από τις αποφάσεις που ελήφθησαν έδωσε ώθηση στους φιλάθλους να επιστρέψουν στα γήπεδα».

Για την καθυστερημένη είσοδο του βαν στο «Γ. Καραϊσκάκης»: «Δεν μπορώ να το πω δημόσια,αυτο που μπορώ να πω είναι ένα προτζεκτ, μαθαίνουμε, με πολλές τεχνολογίες και τεχνικούς να εμπλέκονται, οπότε το σημαντικό είναι για μας το αποτέλεσμα, λιγότερα λάθη και περισσότερο δίκαια αποτελέσματα».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή