«Περέιρα και Γραμμένος αγνοούν προκλητικά το αίτημα του Ατρόμητου για ξένους διαιτητές»

Print Friendly, PDF & Email

Αμεση ήταν η αντίδραση της ΠΑΕ Ατρόμητος στο άκουσμα των ορισμών διαιτητών στους επαναληπτικούς αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας για τη φάση των «8». Η ΚΕΔ όρισε στη ρεβάνς με την ΑΕΚ τον Παπαπέτρου και οι Περιστεριώτες τονίζουν πως τόσο ο επικεφαλής της ΚΕΔ, Μέλο Περέιρα, όσο και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος «αγνοούν προκλητικά» το αίτημα του Ατρόμητου για ξένους διαιτητές.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος βλέποντας τον ορισμό της συγκεκριμένης τετράδας από την ΚΕΔ ενώ επανειλημμένα έχει ζητήσει από την ΚΕΔ και τον κ. Περέιρα τον ορισμό ξένων διαιτητών στα παιχνίδια τόσο με τις μεγάλες ομάδες στο πρωτάθλημα όσο και στους δυο αγώνες με την ΑΕΚ στο κύπελλο, φέρνει ενώπιον των ευθυνών τους για ότι συμβεί στο αυριανό παιχνίδι προσωπικά τον κ. Περέιρα και τον κ. Γραμμένο, οι οποίοι συνεχίζουν να αγνοούν προκλητικά το δίκαιο αίτημα του Ατρομήτου για ξένους διαιτητές καταπατώντας έτσι τις αρχές της ισονομίας και ίσης μεταχείρισης των ομάδων.

Τελειώνοντας ευελπιστούμε να μην γίνουμε μάρτυρες μιας ακόμα αλλοίωσης αποτελέσματος όπως στο πρώτο παιχνίδι στο γήπεδο Περιστερίου».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή