Περιμένει Βασιλειάδη η Super League, αλλά υπάρχει και “plan b”!

Print Friendly, PDF & Email

Παρότι Super League και Bασιλιεάδης διαφωνούν στον αριθμό των ομάδων του πρωταθλήματος της μεθεπόμενης περιόδου, θα έχουν μια ακόμα συνάντηση που θα κρίνει αν το σχέδιο Βασιλειάδη για οικονομική στήριξη του επαγγελματικού ποδοσφαίρου μέσω της ΕΡΤ, θ προχωρήσει ή θα μείνει μόνο στα χαρτιά.

Αυτή τη στιγμή και οι δύο πλευρές εμφανίζονται ανυποχώρητες.

Από τη μία ο υφυπουργός Αθλητισμού θέλει από τη σεζόν 2019 – 2020 δύο επαγγελματικές κατηγορίες με 12 ομάδες έκαστη και μια ημιεπαγγελματική κατηγορία επίσης με 12 ομάδες, ενώ η Super League αποφάσισε το μεθεπόμενο πρωτάθλημα να διεξαχθεί με 14 ομάδες.

Αν ο Βασιλειάδης δεν υποχωρήσει, το σχέδιο θα μείνει στα χαρτιά και οι τηλεοπτικά άστεγες ομάδες που είναι οι Ατρόμητος, Αρης, Παναιτωλικός, Απόλλων Σμύρνης, Λαμία θα κινηθούν συντεταγμένα προς εύρεση τηλεοπτικής στέγης.

Σ’ αυτήν την περίπτωση ενδέχεται να εκδηλωθεί ενδιαφέρον από το Epsilon, συμφερόντων Ιβαν Σαββίδη.

Ξεχωριστή περίπτωση αποτελεί ο Παναθηναϊκός, ο οποίος ναι μεν είναι τηλεοπτικά άστεγος οι πληροφορίες του SoccerPlus, όμως, αναφέρουν ότι θα δεχτεί πρόταση από τη NOVA, η οποία έχει ήδη ανακοινώσει τις συμφωνίες της με τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή