Περιορίζονται οι αθλητικές εκπομπές στον ΣΚΑΪ, “ρίχνει αυλαία” το “Kick – off”

Print Friendly, PDF & Email

H απόφαση της ιδιοκτησίας του ΣΚΑΪ να περιορίσει σε πολύ μεγάλο βαθμό τις αθλητικές εκπομπές από το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και να σταματήσει την κυριακάτικη τηλεοπτική εκπομπή kick-off, επιδέχεται διαφόρων ερμηνειών.

Τουλάχιστον όσον αφορά τις αθλητικές εκπομπές του ΣΚΑΪ κάθε Σάββατο και Κυριακή απόγευμα, ίσως να κρίθηκε ότι από τη στιγμή που υπάρχει ο αμιγώς αθλητικού περιεχομένου σταθμός, o ΣΠΟΡ FM, αποτελούν πλεονασμό για το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Ωστόσο η ιστοσελίδα dailymedia, συνδυάζει τις αποφάσεις στον ΣΚΑΪ με τις προθέσεις του ιδιοκτήτη του, κ. Ι. Αλαφούζου, σε σχέση με τον Παναθηναϊκό.

Το ρεπορτάζ αναφέρει τα εξής:

“Η μοναδική εκπομπή που θα συνεχίσει (αλλά η διάρκειά της θα μειωθεί από 2 ώρες σε 1) είναι αυτή του Κώστα Βαϊμάκη και του Μάκη Παπασημακόπουλου. Το πρώτο μήνυμα για τις προθέσεις του Γιάννη Αλαφούζου σχετικά με την σχέση που θέλει να έχει από ‘δω και στο εξής με το ποδόσφαιρο και τον Παναθηναϊκό, είχε σταλεί.

Το δεύτερο και πιο ηχηρό ήρθε με την απόφαση του να τελειώσει και τις αθλητικές εκπομπές από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Το «Kick Off», μια από τις πιο επιτυχημένες εκπομπές του σταθμού την περυσινή σεζόν, που κατόρθωσε να αφήσει πίσω κατά πολύ την «Αθλητική Κυριακή», κάνοντας νούμερα που ουδείς στον ΣΚΑΪ περίμενε, ρίχνει αυλαία.

Πλέον οι τηλεθεατές του καναλιού θα ενημερώνονται για τα αθλητικά δρώμενα του Σαββατοκύριακου από το δελτίο ειδήσεων, το οποίο θα έχει μια πιο διευρυμένη αθλητική ενότητα. Αμιγώς αθλητική εκπομπή όμως δεν θα υπάρχει…

Μπορεί το «Kick Off» έτσι και αλλιώς να μην ήταν το ίδιο φέτος αν έβγαινε στον τηλεοπτικό αέρα, καθώς βασικοί σχολιαστές του είχαν κάνει γνωστή την πρόθεσή τους να μην συνεχίσουν, όμως λίγοι περίμεναν ότι δεν θα το έβλεπαν στο νέο πρόγραμμα του σταθμού! Η απόφαση να σταματήσει οριστικά σηματοδοτεί όπως είναι λογικό εξελίξεις και στο κανάλι του Φαλήρου, αλλά και στον Παναθηναϊκό.

Με τον ΣΚΑΪ να έχει πλέον μόνο μια αθλητική εκπομπή στο πρόγραμμά του (ενδέχεται να διασωθεί μόνο το “Γκολ χωρίς σύνορα” και αυτό να βγαίνει μια φορά την εβδομάδα για μια ώρα) γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι θα υπάρξουν δημοσιογράφοι που θα μείνουν χωρίς αντικείμενο.

Και αν μέχρι τον Οκτώβρη χρειάζονται όλοι λόγω των παιχνιδιών της Εθνικής, μετά εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο να γίνουν έως και 5 απολύσεις.

Όπως μπορεί εύκολα να αντιληφθεί κανείς, η απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου δείχνει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο και τις προθέσεις του για τον Παναθηναϊκό και την ενασχόλησή του με αυτόν.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ και του ομίλου ΣΚΑΪ, θέλει να απομακρυνθεί από τον χώρο του ποδοσφαίρου, καθώς θεωρεί ότι οι προσπάθειες του δεν αναγνωρίστηκαν ακόμα και απ’ τους ίδιους τους οπαδούς της ομάδας του και ότι η συνέχιση της ενασχόλησης του με το ποδόσφαιρο μόνο ζημιά μπορεί να του προκαλέσει τόσο σε οικονομικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή