Πετράκης: «Εχουμε παράπονα από τον Μανούχο, αλλοίωσε το αποτέλεσμα»

Print Friendly, PDF & Email

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ μετά την ήττα της ομάδας του από την Ξάνθη με 2-1 στα Πηγάδια εξέφρασε παράπονα κατά του διαιτητή Μανούχου (Αργολίδας) κάνοντας λόγο για ένα ανύπαρκτο φάουλ και για λάθος φάουλ από το οποίο προήλθε το δεύτερο γκολ των Ακριτών.

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε ο Πετράκης στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Σήμερα ήμασταν άτυχοι. Δικαιούμαστε όχι μόνο την ισοπαλία αλλά και την νίκη. Κάναμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια. Έχουμε πολύ μεγάλα παράπονα από τον συγκεκριμένο διαιτητή διότι αλλοίωσε το αποτέλεσμα με τις λανθασμένες αποφάσεις του. Έδωσε ένα ανύπαρκτο πέναλτι και δυο οφ σάιντ που δεν υπήρχαν στο πρώτο ημίχρονο ενώ το γκολ με το οποίο η Ξάνθη κάνει το 2-1 προέρχεται από ένα φάουλ που δεν υπάρχει. Κρατάμε τα καλά της παρουσίας μας».

Ο Γιάννης Πετράκης όμως τα έβαλε με τη διαιτησία και στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε:

«Πιστεύω ότι η ήττα μας ήταν πολύ άδικη. Θέλω να μιλήσω για πρώτη και τελευταία φορά για το ελληνικό ποδόσφαιρο που πρέπει να γίνει πιο ελκυστικό και κομμάτι αυτού είναι και η διαιτησία. Πιστεύω ότι αδικηθήκαμε σήμερα και όλοι πρέπει να βρούμε τον τρόπο να βελτιώσουμε το κομμάτι της διαιτησίας. Η Ξάνθη επαναλαμβάνω δημιούργησε μόνο στατικές φάσεις, γυρνούσε την μπάλα, φυσικό είναι να κερδίσει κάποια φάουλ από τα οποία προήλθαν τα γκολ της Ξάνθης, αλλά και η ευκαιρία του Γέντρισεκ

Στο τέλος πιστεύω ότι επικρατεί το δίκιο, σας έχω καταθέσει το συναίσθημά μου που είναι αυτό που βίωσα σήμερα. Οι άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι για αυτό ας κρίνουν τις αποφάσεις και ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους. Πιστεύω πολύ στους παίκτες μου, υπάρχουν πάντα καλές και κακές στιγμές αλλά τονίζω ότι πάντα στην ζωή αποδίδεται το δίκιο».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή