Πετράκης: «Μας καθοδήγησε ο τέταρτος διαιτητής για το πώς θα αποβληθεί ο Κριζμάν»

Print Friendly, PDF & Email

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό υποστήριξε πως ο παίκτης της ομάδας του, Κριζμάν, αποβλήθηκε σύμφωνα με την καθοδήγηση του τέταρτου διαιτητή, Κουτσιαύτη!

Ο άσος του ΠΑΣ Γιάννινα πήρε κίτρινη κάρτα κατά τη διάρκεια του αγώνα και έγινε αλλαγή. Στον ΠΑΣ διαπίστωσαν πως θα ήταν προτιμότερο να αποβληθεί για να χάσει μόνο ένα ματς καθώς είχε συμπληρώσει επτά κίτρινες κάρτες, ήτοι σημαίνει δύο ματς τιμωρία.

Προς το φινάλε του παιχνιδιού λοιπόν ο Κριζμάν πέταξε μία μπάλα στο γήπεδο από τον πάγκο, ενώ είχε γίνει αλλαγή. Ο Κομίνης το είδε και τον απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη.

Οπως υποστήριξε στις δηλώσεις του ο Πετράκης, ο Κριζμάν προέβη σε αυτήν την αντιαθλητική ενέργεια κατόπιν υπόδειξης του τέταρτου διαιτητή Κουτσιαύτη:

«Θέλω να πω ότι πετάχτηκε μία μπάλα στον αγωνιστικό χώρο και κάτι τέτοιο δεν έχει ξαναγίνει από την ομάδα μου, δεν είναι αυτή η φιλοσοφία μας. Ζητώ συγνώμη γιατί ήταν κάτι εκτός fair-play, αλλά δυστυχώς δεν υπήρχε άλλος τρόπος να φάει κάρτα ο Κρίζμαν. Επειδή θα πήγαινε στις 7 θα ήταν καλύτερα να πάρει κόκκινη και να λείψει από ένα ματς. Δυστυχώς έγινε αυτό με την καθοδήγηση του τέταρτου που μας είπε ότι δεν υπήρχε άλλος τρόπος να αποβληθεί».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή