Πιθανές οι ανακατατάξεις στη βαθμολογία από τη διαδικασία επιτήρησης

Print Friendly, PDF & Email

Την ερχόμενη Κυριακή (5/5) ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα της Football League και θα οριστικοποιηθεί ποια ομάδα θα τερματίσει δεύτερη και θα δώσει μπαράζ ανόδου για τη Super League, ποια ομάδα θα μπει στην δεκάδα που δίνει εισιτήριο για τη Super League 2 της ερχόμενης σεζόν αλλά και ποια θα υποβιβαστεί δύο κατηγορίες τερματίζοντας στην τελευταία τετράδα.

Οι αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής είναι ιδιαίτερα κρίσιμοι, ωστόσο ακόμη δεν έχουν ανακοινωθεί τα αποτελέσματα της επιτήρησης των ομάδων, που μπορεί να έχουν αντίκτυπο στη βαθμολογική κατάταξη.

Κατόπιν πιέσεων του προέδρου της Football League, Λεωνίδα Λεουτσάκου, η αρμόδια επιτροπή συνεδρίασε πριν τη λήξη του πρωταθλήματος και σύμφωνα με το sportime οι φάκελοι των ΠΑΕ της Football League έχουν ελεγχθεί και οι σχετικές εισηγήσεις έχουν σταλεί στην ΕΠΟ και θα ανακοινωθούν την προσεχή Παρασκευή (3/5).

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το sportime πρόβλημα στην πρώτη φάση της επιτήρησης αντιμετωπίζουν οι Απόλλων Λάρισας, Κασσιόπη και Ηρακλής, με συνέπεια να κινδυνεύουν με αφαίρεση τριών βαθμών. Αυτό σημαίνει ότι μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της διαδικασίας επιτήρησης δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανακατατάξεις στη βαθμολογία της Football League.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή