Πλακώθηκαν στη Super League και… αποφάσισαν να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα!

Print Friendly, PDF & Email

Επεισοδιακή ήταν η συνεδρίαση του ΔΣ της Super League, όπου λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια οι Μάκης Γκαγκάτσης και Κώστας Καραπαπάς, ενώ οι δυο τους αντάλλαξαν και μερικές, διόλου κολακευτικές, εκφράσεις.

Ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού, απευθυνόμενος στον διευθύνοντας σύμβουλο του ΠΑΟΚ, είπε: «Κάνεις τον κυριλέ εδώ. Πες αυτά που έλεγες στα αποδυτήρια της Τούμπας»,

Η απάντηση του δεύτερου ήταν: «Εσύ με ποιο δικαίωμα είσαι εδώ μέσα; Κάνετε μπουρδέλο τη διαδικασία με επτά άτομα»!

Η κατάσταση πήγε να ξεφύγει όταν ο Καραπαπάς του ζήτησε να πάνε έξω, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Σήκω και πάμε έξω ρε τσουτσέκι», για να πάρει την απάντηση «έρχομαι ρε σαπιοκοιλιά»! 

Την ώρα που αμφότεροι κινήθηκαν προς την έξοδο, επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι, ωστόσο, η ένταση συνεχίστηκε με τον εκπρόσωπο του Ολυμπιακού να λέει: «Εδώ στην Αθήνα δεν τα λες αυτά που έλεγες πάνω. Ότι θα μας σκοτώνατε έλεγες» και αυτόν του ΠΑΟΚ, να απαντάει: «Τα λέω κι εδώ και παντού. Ήρθατε, κάνατε θέατρο με τον προπονητή σας, για να πάρετε το παιχνίδι στα χαρτιά ξεφτίλες. Έχετε καταστρέψει το ποδόσφαιρο». 

Κατά τα άλλα, άπαντες συμφώνησαν στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, ενώ η αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Απόλλωνα Σμύρνης για την 25η αγωνιστική, ο οποίος είχε αναβληθεί θα διεξαχθεί τη Μεγάλη Τετάρτη.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή