“Πληροφορήθηκαμε από τον αντιπρόεδρο της ΕΠΟ ότι ο διαιτητής είναι ανεπάγγελτος”

Print Friendly, PDF & Email

Συνέχεια στην ανακοίνωση που εξέδωσε για τον διαιτητή Κ. Σιδηρόπουλο που σφύριξε τον αγώνα Κ-19, Άρης – ΑΕΛ, δίνει η ομάδα της Θεσσαλίας, εκδίδοντας νέα ανακοίνωση στην οποία δημοσιοποιεί, μεταξύ άλλων, τις πληροφορίες, που όπως αναφέρει έλαβε από τον αντιπρόεδρο της ΕΠΟ, Α. Αντωνίου.

Αναλυτικά:

“Πριν από λίγο πληροφορηθήκαμε από τον Αντιπρόεδρο της ΕΠΟ και Πρόεδρο της ΕΠΣ Πέλλας κ. Αστέριο Αντωνίου ότι ο διαιτητής Κώστας Σιδηρόπουλος είναι ανεπάγγελτος, δούλευε σε ένα βενζινάδικο στο οποίο πλέον δεν δουλεύει και ότι υποβιβάστηκε από τη Β’ στην Γ’ Εθνική λόγω αντίστοιχων συμπεριφορών, οι οποίες είχαν δημιουργήσει τεράστιους προβληματισμούς για το τι σκοπούς εξυπηρετούσε.

Κατόπιν αυτών των πληροφοριών και από τόσο σοβαρό θεσμικό πρόσωπο, το ερώτημα είναι πως είναι δυνατόν ένας τέτοιος διαιτητής με μια τέτοια προσωπικότητα να ορίζεται σε αγώνες νεαρών ποδοσφαιριστών, τους οποίους εξυβρίζει και απειλεί, να δίνει ανύπαρκτες αποβολές να σφυρίζει ανύπαρκτα πέναλτι και να διαμορφώνει το σκορ ενός αγώνα από 0-2 σε 3-2 με απόδοση στο στοίχημα 35.

Η ΑΕΛ θα απαιτήσει την άμεση διαγραφή του πρώτον από τους πίνακες διαιτητών της ΕΠΣ Πέλλας και δεύτερον από τους πίνακες αξιολογημένων διαιτητών της ΕΠΟ που σφυρίζουν επαγγελματικά και εθνικά πρωταθλήματα.

Αυτό το πανηγύρι με το στοίχημα στις ομάδες UNDER πρέπει να τελειώνει.”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή