Πληρώνει πάνω από 270.000 ευρώ τον Ταυλαρίδη ο Παναθηναϊκός

Print Friendly, PDF & Email

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έκανε δεκτή την έφεση του Παναθηναϊκού για την υπόθεση Ταυλαρίδη, ωστόσο υποχρεώνει την «πράσινη» ΠΑΕ να καταβάλλει στον πολύπειρο στόπερ ένα ποσό 115.000 ευρώ ως αποζημίωση και τα δεδουλευμένα του που ανέρχονται στις 157.000 ευρώ.

Αναλυτικά η απόφαση του Διαιτητικού:

Αριθμός απόφασης 2/2017
Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά της υπ’ αριθμόν 114/2017 απόφασης της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών (Α’ Ε.Ε.Ο.Δ.) της ΕΠΟ. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση, κρατεί την υπόθεση και δικάζει την υπό κρίση προσφυγή. Αναγνωρίζει τη λύση του από 2-1-2016 συμβολαίου επαγγελματία ποδοσφαιριστή που καταρτίστηκε μεταξύ της καθής η προσφυγή-εκκαλούσης ΠΑΕ και του προσφεύγοντος-εφεσιβλήτου ποδοσφαιριστή, με αποκλειστική υπαιτιότητα της καθής η προσφυγή-εκκαλούσης ΠΑΕ. Υποχρεώνει την καθής η προσφυγή-εκκαλούσα ΠΑΕ, να καταβάλει στον προσφεύγοντα-εφεσίβλητο ποδοσφαιριστή:

i), ως αποζημίωση, το καθαρό ποσό των εκατόν δεκαπέντε χιλιάδων ευρώ (115.000 ευρώ), νομιμοτόκως από την επίδοση της προσφυγής και

ii), για τα οφειλόμενα ποσά δεδουλευμένων αποδοχών, εξ ευρώ 157.062,88, με το νόμιμο τόκο από τότε που έκαστο κονδύλιο αποδοχών κατέστη απαιτητό, μέχρις εξοφλήσεως”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή