Πληρώνει 24.000 ευρώ ο Αρης για τροφεία ποδοσφαιριστή – Εκλεισε η υπόθεση των Τρικάλων

Print Friendly, PDF & Email

Υποχρεωμένος να καταβάλει στον Ηρακλή Πτολεμαΐδα 24.000 ευρώ είναι ο Άρης για τα τροφεία του Παναγιώτη Τσαγκαλίδη, με απόφαση που πήρε το Διαιτητικό Δικαστήριο.

Επίσης έκλεισε οριστικά η υπόθεση με την προσφυγή των Τρικάλων κατά της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β΄ Εθνικής Κατηγορίας

Ακολουθούν οι αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου:

Δέχεται κατά πλειοψηφία την προσφυγή του ερασιτεχνικού αθλητικού σωματείου με την επωνυμία Ακαδημία Ηρακλής Πτολεμαΐδας. Υποχρεώνει την καθ’ ης ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία ΠΑΕ Άρης να καταβάλει στο προσφεύγον σωματείο, μέσω κατάθεσης στην Ε.Π.Ο., το ποσόν των είκοσι τεσσάρων χιλιάδων διακοσίων είκοσι τριών Ευρώ και ενενήντα δύο λεπτών (24.223,92 ευρώ), έντοκα από την επομένη της επίδοσης της προσφυγής και με το νόμιμο τόκο επιδικίας μέχρι την εξόφληση.

Δέχεται κατά πλειοψηφία την προσφυγή του ερασιτεχνικού αθλητικού σωματείου με την επωνυμία Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Δαβουρλής Κ. 1992. Υποχρεώνει την καθής η προσφυγή Π.Α.Ε. Βόλος Ν.Π.Σ. να καταβάλει στο προσφεύγον σωματείο, μέσω κατάθεσης στην Ε.Π.Ο., χρηματικό ποσό δεκαοκτώ χιλιάδων εκατόν ενενήντα ενός (18.191,00) ευρώ με το νόμιμο τόκο από της επιδόσεως της προσφυγής μέχρις εξοφλήσεως.

Θεωρεί ότι δεν ασκήθηκε η από 25-9-2019 προσφυγή με αριθμό πρωτοκόλλου Ε.Π.Ο. 32027/26-9-2019 της ΠΑΕ Τρίκαλα κατά του καθ’ ου – Ν.Π.Ι.Δ. με την επωνυμία Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β΄ Εθνικής Κατηγορίας (Super League 2 – Football League). Κηρύσσει κατηργημένη τη δίκη που ανοίχθηκε με την ως άνω προσφυγή.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή