Πλησίασε στην κορυφή ο Παπαπέτρου – Βίοι… αντίθετοι για Ευαγγέλου και Κουτσιαύτη

Print Friendly, PDF & Email

Σε απόσταση… αναπνοής από την κορυφή, βρίσκεται πλέον, ο Τάσος Παπαπέτρου, μετά την ολοκλήρωση της 21ης αγωνιστικής της Super League και τη βαθμολογία των κριτών του Master RefΚώστα ΑκρίδαΗρακλή Τσίκινη.

Ο πρόσφατα βραβευθείς από τον ΠΣΑΠ, ως ο κορυφαίος διαιτητής της σεζόν 2017-2018, βαθμολογήθηκε με 8,50 από τον Ηρακλή Τσίκινη, για την απόδοσή του στο ματς του Λεβαδειακού με τον Παναιτωλικό. Έτσι, έφτασε τους 8,27 βαθμούς και πλησίασε τον Τάσο Σιδηρόπουλο (8,29) και τον Βασίλη Φωτιά (8,30) που παρέμειναν… ακλόνητοι, στην δεύτερη και την πρώτη θέση, αντίστοιχα.

Ο μεγάλος… κερδισμένος της αγωνιστικής, κατά την οποία η συντριπτική πλειοψηφία απέσπασε των διαιτητών απέσπασε εξαιρετικά σχόλια (κάτι που αποτυπώθηκε και στις βαθμολογίες των κριτών), ήταν ο Άγγελος Ευαγγέλου.

Ο Αθηναίος ρέφερι, είχε εύκολο έργο στη Ριζούπολη στον αγώνα Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΟΚ και με το 8,40 που πήρε, βρέθηκε από την 10η θέση στην τέταρτη με 8,18!

Αντίθετα, το 7,80 που έδωσε ο Κώστας Ακίδας στον Αριστομένη Κουτσιαύτη για τη διαιτησία του στο Άρης-Πανιώνιος, τον έριξε από την πέμπτη θέση στη 12η με 8,08!

Για να δείτε ολόκληρη τη βαθμολογία, πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή