Πλησιάζει στη Nova ο Παναθηναϊκός με διετές συμβόλαιο που θα ξεπερνάει τα 10 εκατ.

Print Friendly, PDF & Email

Οι ανατροπές στο χάρτη των τηλεοπτικών των ομάδων της Super League 1, ακουμπούν πλέον και τον Παναθηναϊκό. Το «πράσινο»… βελάκι έχει αρχίσει να φεύγει πάνω από την ΕΡΤ και δείχνει πλέον προς Κάντζα μεριά, καθώς το «τριφύλλι» βρίσκεται ένα βήμα από την επιστροφή του -έπειτα από ένα χρόνο- στο κανάλι της Κάντζας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι διαπραγματεύσεις με το συνδρομητικό κανάλι, που «αναζωπυρώθηκαν» με αφορμή τα πέντε φιλικά προετοιμασίας του Παναθηναϊκού στις Κάτω Χώρες (ειρήσθω εν παρόδω η NOVA έκλεισε και τα δύο τελευταία «ολλανδικά» φιλικά των «πράσινων» με Φένλο και Μπρέντα) οδήγησαν σε προχωρημένο επίπεδο τις συζητήσεις και για τα τηλεοπτικά των «πράσινων» στο πρωτάθλημα.

Οι ίδιες πηγές τονίζουν πως η οριστική συμφωνία ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και το συνδρομητικό κανάλι είναι προ των πυλών κι αφορά διετές συμβόλαιο, με ένα ποσό που θα φτάνει λίγο πάνω από τα 5 εκατ. € σε ετήσια βάση. Ητοι περίπου 1 εκατ. € περισσότερα απ’ το σημερινό συμβόλαιο του «τριφυλλιού» στην ΕΡΤ (4.150.000€).

Αυτό που μένει για να «σφραγιστεί» το «deal» είναι η… ΕΡΤ. Το κρατικό κανάλι παραμένει «ακέφαλο» και επί του παρόντος δεν υπάρχει κάποιο πρόσωπο για να υπογράψει της λύση της περσινής σύμβασης. Ο δε Παναθηναϊκός, μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνει, ούτε διαψεύδει τίποτα, κρατώντας καθ’ όλα τυπική στάση απέναντι στην ΕΡΤ, όσο παραμένει σε ισχύ η σύμβασή τους. Μέχρι τουλάχιστον να γίνει η τελική κουβέντα, που θα οδηγήσει στο συναινετικό «διαζύγιο» τους…

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή