Πλούσιο θέαμα και διασκέδαση για όλους την Κυριακή στο Markopoulo Park

Print Friendly, PDF & Email

Το θέαμα και η διασκέδαση συνεχίζονται στο Markopoulo Park και αυτή την Κυριακή, με επτά συναρπαστικές ιπποδρομίες, την έναρξη των Dirt Games για το 2019 και δραστηριότητες για όλη την οικογένεια.

Στο πρόγραμμα ξεχωρίζουν οι δύο Κύριες Ιπποδρομίες, οι πρώτες για την εφετινή χρονιά:

· Το Κύπελλο Καρυάτιδων στην 5η ιπποδρομία, όπου μερικές από τις καλύτερες φοράδες του ιπποδρόμου, θα διεκδικήσουν το έπαθλο των 20.000 ευρώ.
· Το Κύπελλο 2019 αξίας 16.000 ευρώ, όπου τα βάρη και η απόσταση των 1.800 μέτρων θα παίξουν ρόλο στην άφιξη.

Επτά συναρπαστικές ιπποδρομίες περιλαμβάνει το αυριανό πρόγραμμα.

Xωμάτινες «μάχες» στην πίστα του Μarkopoulo Park

Αυτό το Σαββατοκύριακο ξεκινούν τα EKO Racing Dirt Games στην πίστα του Markopoulo Park, σ’ ένα διήμερο που υπόσχεται πλούσιο θέαμα και δυνατές συγκινήσεις. Η είσοδος για τους θεατές και τις δύο ημέρες του αγώνα είναι ελεύθερη.

Σήμερα θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις των προκριματικών για τον αγώνα του Rallycross, ενώ αύριο, από τις 9:00 έως τις 12:00, θα γίνουν οι «μάχες» της ατομικής χρονομέτρησης. Μετά το τέλος των ιπποδρομιών, στις 16:30, θα πραγματοποιηθούν οι ημιτελικοί και θα ακολουθήσει η δεύτερη ατομική χρονομέτρηση.


Ξεκινούν τα EKO Racing Dirt Games στην πίστα του Markopoulo Park

Βόλτες με πόνυ, show με μαγικά και φωτογράφιση με σπάνια ζώα

Κάθε Κυριακή το Markopoulo Park αποτελεί πόλο έλξης για όλη την οικογένεια με πολλές δραστηριότητες.

Στο Family Club, στον πρώτο όροφο, λειτουργεί χώρος δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά, τα οποία μπορούν, επίσης, να απολαύσουν ένα μοναδικό show με μαγικά (14:00-15:30) και να κάνουν βόλτες με άλογα-πόνυ.

Τους μικρούς φίλους περιμένει μια ακόμα έκπληξη. Ο Ιππικός Όμιλος Κουβαρά θα διαθέσει σπάνια ζώα για να φωτογραφηθούν μαζί τους τα παιδιά.


Πολλές εκπλήξεις περιμένουν τα παιδιά

Δωρεάν μετακίνηση στο Markopoulo Park

Η πρόσβαση του κοινού στο Markopoulo Park θα πραγματοποιηθεί με δωρεάν μετακίνηση, από το σταθμό μετρό Κορωπίου (έξοδος προς Κορωπί). Τα δρομολόγια από το σταθμό μετρό Κορωπίου προς τον Markopoulo Park θα πραγματοποιηθούν στις 12:20, 13:20 και 14:20 και τα δρομολόγια από το Markopoulo Park προς το σταθμό μετρό Κορωπίου στις 13:00, 14:00 και 16:30. Θα υπάρχει και δρομολόγιο με πούλμαν από την Πλατεία Αττικής προς το Markopoulo Park, με αναχώρηση στις 11:30 και επιστροφή 15 λεπτά μετά την τελευταία ιπποδρομία.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή