Ποδοσφαιριστές επιτέθηκαν σε διαιτητή και κατέληξαν στο αστυνομικό τμήμα!

Print Friendly, PDF & Email

Με αφορμή τις διαιτητικές αποφάσεις δύο αδέλφια ποδοσφαιριστές κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ των ομάδων Σαρακηνός – Τοξότης, που διεξήχθη στο αθλητικό κέντρο Βασδέκειο του Βόλου, για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Θεσσαλίας, ξυλοκόπησαν τον 21χρονο διαιτητή.

Συγκεκριμένα στο 90’ ο Σαρακηνός ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μαυρίδη εντός περιοχής, ο διαιτητής Σαρρής είπε να συνεχιστεί το παιχνίδι, βγάζοντας κόκκινη κάρτα. Το γεγονός αυτό προκάλεσε την αντίδραση των γηπεδούχων, με τον διαιτητή να δέχεται επίθεση από ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων.

Ο διαιτητής πήγε στα αποδυτήρια και όταν επέστρεψε στο γήπεδο απέβαλε δυο ποδοσφαιριστές σφυρίζοντας τη λήξη της αναμέτρησης.

Σύμφωνα με τη μήνυση που υπέβαλε ο νεαρός διαιτητής, οι ποδοσφαιριστές του Σαρακηνού Ν.Φ. και Κ.Φ., ηλικίας 31 και 35 χρόνων αντίστοιχα, όρμησαν εναντίον του, τον εξύβρισαν, τον απείλησαν, τον έσπρωξαν και τον κλότσησαν.

Οι δράστες συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί αθλητισμού, απειλή και εξύβριση.

Με ανακοίνωσή του ο Α.Σ. Σαρακηνός καταδίκασε την ανεπίτρεπτη συμπεριφορά τους, που δεν ταιριάζει οτο ιστορικό σωματείο, τους έθεσε εκτός ομάδας και συνέχαρη τη διαιτητική τριάδα!

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή