Αρχική FIFA / UEFA Διεθνές Ποδόσφαιρο Ποιά κανάλια θα δείξουν τις επαναληπτικές αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων

Ποιά κανάλια θα δείξουν τις επαναληπτικές αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων

Τηλεοπτική στέγη έχουν όλες οι επαναληπτικές αναμετρήσεις των Ελληνικών ομάδων για τα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Την Τρίτη 13/08 ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός αγωνίζονται για την πρόκριση στα play offs του Τσάμπιονς Λίγκ. Και οι δύο αναμετρήσεις είναι προγραμματισμένες για τις 21:30.

Ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται στην Ολλανδία με αντίπαλο τον Άγιαξ στην ρεβάνς του 2-2 της Τούμπας , μια αναμέτρηση που θα μεταδοθεί από το Cosmote TV, ενώ ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο ”Γ.Καραισκάκης” την Μπασάκσεχιρ στην ρεβάνς του 0-1. Η αναμέτρηση αυτή θα μεταδοθεί από την NOVA.

Για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ την Τετάρτη ο Ατρόμητος υποδέχεται την Λέγκια Βαρσοβίας (19:00) στο Περιστέρι με την δημόσια τηλεόραση να έχει εξασφαλίσει την μετάδοση του αγώνα.

Η ”ευρωπαϊκή” εβδομάδα κλείνει την Πέμπτη με τις αναμετρήσεις του Άρη και της ΑΕΚ. Ο Άρης (21.30) θα επιδιώξει την μεγάλη ανατροπή με αντίπαλο την Μόλντε (πρώτος αγώνας 3-0) σε μια αναμέτρηση που θα μεταδοθεί από τo Cosmote tv. Eνώ στις 21.00, η NOVA θα μεταδώσει από το άδειο λόγω τιμωρίας Ολυμπιακό στάδιο την ρεβάνς της ΑΕΚ με αντίπαλο την Κραίοβα

Exit mobile version