Ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών επέβαλλε το Διαιτητικό Δικαστήριο στον Απόλλωνα Λάρισας

Print Friendly, PDF & Email

Αφαίρεση έξι βαθμών επέβαλλε το Διαιτητικό Δικαστήριο στον Απόλλωνα Λάρισας για οφειλές στους ποδοσφαιριστές Γαρυφαλλόπουλο και Καραμπίνα. Η ομάδα της Λάρισας έχει λάβει προθεσμία για να εξοφλήσει τους δύο παίκτες και να μην υποστεί τις συνέπειες.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

– Δέχεται την αίτηση του Απόστολου Γαρυφαλλόπουλου του Ευαγγέλου, επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Επιβάλλει στην καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία Απόλλων Λάρισας, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 482/2019 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται (Super League 2), εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

– Δέχεται την αίτηση του Αντώνιου Καραμπίνα του Δημητρίου, επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Επιβάλλει στην καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία Απόλλων Λάρισας, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 483/2019 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται (Super League 2), εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή