Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία για τον δράστη της τραγωδίας στην Καλαμαριά

Print Friendly, PDF & Email

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο και βιαιοπραγία σε αθλητική εκδήλωση, άσκησε η εισαγγελέας εις βάρος του εβδομηντάχρονου, που κατηγορείται για τον θάνατο συνομήλικου άντρα, ύστερα από επεισόδιο που διαδραματίστηκε χτες στο γήπεδο της Καλαμαριάς, στη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα ανάμεσα στον τοπικό Απόλλωνα Πόντου και τα Χανιά.

Ο κατηγορούμενος ως δράστης παραπέμφθηκε στην Α’ τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, από την οποία ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη το μεσημέρι και μέχρι τότε παραμένει σε καθεστώς κράτησης. Ο ίδιος προανακριτικά φέρεται να απέδωσε το περιστατικό στην «κακιά στιγμή».

Όλα συνέβησαν χτες το απόγευμα, την ώρα που το εβδομηντάχρονο θύμα βρισκόταν στις κερκίδες του γηπέδου και παρακολουθούσε το ματς για την πρεμιέρα της Φούτμπολ Λιγκ.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, ο άτυχος άνδρας εμφανίζεται να διαπληκτίζεται με άλλο οπαδό, όταν ξαφνικά ο κατηγορούμενος κινείται προς το μέρος του θύματος και τον απωθεί στα σκαλοπάτια της κερκίδας. Από την πτώση, ο εδβομηντάχρονος υπέστη κακώσεις στο κεφάλι, που αποδείχθηκαν θανατηφόρες.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή