«Πολλοί θα ήθελαν να είναι για ένα λεπτό στο μυαλό του Παπαθανασάκη»

Print Friendly, PDF & Email

Για όσα γίνονται στον Ηρακλή μίλησε ο Γιάννης Λουκίνας, σημειώνοντας ότι «πολύς κόσμος θα ήθελε να είναι για ένα λεπτό στο μυαλό του Παπαθανασάκη», καθώς λόγω του καλού ξεκινήματος κανείς δεν περίμενε αυτές τις εξελίξεις.

Αναλυτικά όσα είπε ο πρώην επιθετικός του Γηραιού στο Αθλητικό Metropolis:

Για την προσφυγή που κατέθεσε: «Τόσο καιρό είμαστε απλήρωτοι. Κάποια στιγμή φτάνεις στο σημείο να λες ότι δεν υπάρχει προοπτική στην ομάδα. Είναι άσχημο αυτό για μια ομάδα όπως ο Ηρακλής με προοπτικές και με τόσο κόσμο. Έφτασα σε οριακό σημείο. Μου οφείλουν χρήματα σχεδόν ενός χρόνου και το ποσό είναι αρκετά υψηλό. Είναι πραγματικά άσχημο να μην πληρώνεσαι στη δουλειά σου. Μπορεί να πιστεύουν πολλοί ότι παίρνουμε εκατομμύρια αλλά αυτό δεν ισχύει και το ξέρετε. Όταν περιμένεις χρήματα και δε στα δίνουν είναι άσχημο».

Για το εάν προσπάθησε κάποιος να επικοινωνήσει μαζί του: «Δεν υπάρχει καμία απολύτως επικοινωνία. Κάτι που είναι επίσης πολύ άσχημο. Πέρασα τα όρια μου. Περίμενα να είναι ο Ηρακλής στη Σούπερ Λιγκ. Αλλά δεν υπάρχει τίποτα».

Για το ποιος είναι πιο αξιόπιστος ο Καγιούλης ή ο Παπαθανασάκης: «Ο κ. Καγιούλης προσπάθησε, έκανε κάποια πράγματα, κάποιες προσπάθειες. Ο κ. Παπαθανασάκης έβαλε κάποια λεφτά, η ομάδα περπάτησε, πήγε καλά, υπήρχε αισιοδοξία αλλά μετά δεν ξέρω τι άλλαξε και έφτασαν τα πράγματα σε οριακό σημείο. Πολύς κόσμος θα ήθελε να είναι για ένα λεπτό στο μυαλό του Παπαθανασάκη. Κανείς δεν περίμενε αυτό που υπάρχει αυτή τη στιγμή».

Για τα συναισθήματα του για τον Ηρακλή: «Είναι πολλά. Τα έχω πει κατά καιρούς. Ήταν μια τριετία πολύ έντονη με πολλές καλές στιγμές αλλά και πολλές κακές. Μια τριετία που θα μου μείνει στο μυαλό και στην καρδιά γιατί ζήσαμε πολύ όμορφες στιγμές ειδικά η πρώτη χρονιά ήταν αξέχαστη. Έχω να πω στους φίλους του Ηρακλή να έχουν υπομονή και θέλω να πιστεύω ότι τα καλύτερα θα έρθουν γιατί πραγματικά το αξίζει».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή