Ποντάρουν και στην έδρα οι αιώνιοι για τη δεύτερη νίκη

Print Friendly, PDF & Email

·Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Μιλάνο και Ολυμπιακός-Ζενίτ με πολλές στοιχηματικές επιλογές και «20 και Κάρφωσες» από το Πάμε Στοίχημα.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, μετά τη νίκη στο ΟΑΚΑ, στην πρεμιέρα της Euroleague, με 87-82 κατά του Ερυθρού Αστέρα, γνώρισε την πρώτη του ήττα στη Γαλλία με 79-78 από τη Βιλερμπάν. Απόψε (21:30) επιστρέφει στο ΟΑΚΑ με στόχο τη δεύτερη νίκη του κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με την ήττα 82-63 στην έδρα της Βιλερμπάν και σημείωσε την πρώτη του νίκη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με 89-63 στον αγώνα με τη Βαλένθια. Θέλει να συνεχίσει τις νίκες αύριο (21:30) στο εντός έδρας παιχνίδι του με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Οι δύο αιώνιοι ποντάρουν και στην έδρα για να πετύχουν τη δεύτερη νίκη τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Πρώτος σκόρερ και Over/Under πόντοι παικτών

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλές επιλογές για τους αγώνες της τρίτης αγωνιστικής της Euroleague Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Μιλάνο και Ολυμπιακός-Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στον πρώτο σκόρερ των αγώνων, τους Over/Under πόντους των παικτών, τη διαφορά πόντων, το ημίχρονο-τελικό (με παράταση), τα τρίποντα των δύο ομάδων, τους head to head πόντους παικτών.

Στα παιχνίδια των ελληνικών ομάδων και σε όλους τους αγώνες της Euroleague, το Πάμε Στοίχημα προσφέρει στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ την προωθητική ενέργεια «20 και Κάρφωσες».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή