Πουρσανίδης: «Μονά ματς στα πλέι άουτ, στη Super League 2 τα άλλα μοντέλα»

Print Friendly, PDF & Email

Ο αντιπρόεδρος του ΟΦΗ, Ηλίας Πουρσανίδης μίλησε για τη συνεδρίαση της Λίγκας και την απόφαση να διεξαχθεί το επόμενο πρωτάθλημα με πλέι οφ και πλέι άουτ.

Διαβάστε αποσπάσματα των δηλώσεων του Ηλ.Πουρσανίδη στον ΣΠΟΡ FM 94,6:

Για το πώς αποφασίστηκε αυτό το μοντέλο πρωταθλήματος: «Γενικότερα τα πλέι-οφ στην Ελλάδα είναι ένα γεγονός που ο κόσμος δεν έχει ενδιαφέρον και θα έπρεπε να βρούμε τρόπο που θα έδινε τέτοιο. Ουσιαστικά αυτό που αποφασίσαμε είναι να συμμετέχει και ο πρώτος. Στα πλέι-άουτ θα έχουμε μονά ματς με τις ομάδες που έχουν περισσότερους βαθμούς να έχουν περισσότερα ματς στην έδρα τους.

Πλέον για να πάρεις το πρωτάθλημα θα πρέπει να έχεις δρομολογήσει το πως θα έχεις φτιάξει το ρόστερ ακόμη και το πώς θα τους έχεις ξεκουράσει».


Εάν η αλλαγή αυτή αποτελεί ένα δυνατό χαρτί στην «πώληση» του προϊόντος:
«Αυτό είναι ένα μεγάλο στοίχημα. Είναι μέσα στις προτεραιότητες του προέδρου να κάνει και αυτό. Δεν είναι μόνο να το λέμε όμως όταν εμείς με τις δηλώσεις που κάνουμε δεν τιμούμε το προϊόν μας. Και τα λόγια παίζουν ποδόσφαιρο. Πρέπει να βάλουμε πίσω το «εγώ» και μπροστά το ποδόσφαιρο».

Για τα άλλα μοντέλα διεξαγωγής του πρωταθλήματος: «Υπήρχαν άλλα δύο μοντέλα. Το πιο σημαντικό είναι να ξέρει ο κόσμος ότι για τα επόμενα χρόνια υπάρχει κάτι δεδομένο. Αυτό το μοντέλο θα το δούμε για έναν χρόνο και σε αυτόν θα προσέξουμε ποιες είναι οι παθογένειες του, το πώς λειτουργεί. Να σας πω μάλιστα ότι υπάρχει η σκέψη ένα από τα άλλα μοντέλα που τελικά δεν εφαρμόσθηκαν να εφαρμοσθεί στη Super League 2. Δηλαδή, αυτό με τον bonus round ή αυτό που τεμαχίζεται στα τρία η βαθμολογία».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή