Αρχική Super League 1 Κούγιας: «Πού να βρει ο Αρης να πληρώσει Μαρτίνες, Φετφατζίδη, Σιώπη; Πληρώνει...

Κούγιας: «Πού να βρει ο Αρης να πληρώσει Μαρτίνες, Φετφατζίδη, Σιώπη; Πληρώνει ο Ολυμπιακός»

Ο Αλέξης Κούγιας στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τετάρτη (6/2) άφησε αιχμές για τα συμβόλαια παικτών του Αρη υποστηρίζοντας πως είναι πληρωμένα από τον Ολυμπιακό.

«Έχουμε να πάρουμε άλλα 500.000 από τον Μασούρα, που τον έδωσαν στον άμεσο ανταγωνιστή μας. Δείτε πού έδωσαν Μάνο και Μανθάτη. Δεν πήραμε ούτε έναν ποδοσφαιριστή, ενώ μας λένε θυγατρική του Ολυμπιακού. Έχετε δει τι είναι ο Μάνος για τον ΠΑΣ Γιάννινα, τι είναι ο Μπανανά για τον Πανιώνιο. Θα δείτε τι είναι ο Φετφατζίδης, τι είναι ο Σιώπης και οι υπόλοιποι που πήγαν στη Θεσσαλονίκη. Υπάρχει και ο Τζανακάκης. Όλων τα συμβόλαια πληρωμένα από τον Ολυμπιακό», υποστήριξε ο διοικητικός ηγέτης ΑΕΛ.

Ο Αλέξης Κούγιας κλήθηκε από τον ραδιοφωνικό σταθμό Μetropolis 95.5 να δώσει διευκρινήσεις για αυτή τη δήλωση τονίζοντας σχετικά:

«Ένα από τα επιχειρήματα εκείνων που προσπάθησαν να δημιουργήσουν προβλήματα σε μένα ήταν ότι είμαστε στο άρμα του Ολυμπιακού. Εάν ήμασταν θα μπορούσαμε να πάρουμε τους δανεικούς που έχουν άλλες ομάδες και να έβγαινα κάθε χρόνο Ευρώπη.

Είπα ότι εκείνοι που φεύγουν είναι αδύνατον να πληρώνονται από τις ομάδες που πηγαίνουν. Δε μπορεί να πληρώσει ο Άρης το συμβόλαιο του Μαρτίνες 450.000 ευρώ το χρόνο, του Σιώπη που είναι αναβαθμισμένο στις 400.000 ευρώ και του Φετφατζίδη αντίστοιχα. Πού να τα βρει; Έτσι είναι η κρίση μου.

Υπάρχουν ελεύθεροι που είναι ελεύθεροι και ελεύθεροι που δεν είναι. Ο Φετφατζίδης για ποιο λόγο να μείνει ελεύθερος και να πάει στον Άρη με 150 χιλιάρικα; Ο Κουλούρης ποιος τον πληρώνει; Ή τον Ρισβάνη; Ή τον Γιαννιώτα;».

Exit mobile version