Πρίγιοβιτς: «Ελπίζω του χρόνου να πανηγυρίσουμε το νταμπλ»

Print Friendly, PDF & Email

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς μιλώντας σε ιστοσελίδα της πατρίδας του αναφέρθηκε στην κατάκτηση του Κυπέλλου από τον ΠΑΟΚ και έθεσε ψηλά τον πήχη για την ερχόμενη σεζόν.

Μεταξύ άλλων ο άσος του ΠΑΟΚ είπε στη mozzartsport.gr:

Για τo εκπληκτικό του γκολ με τον Πανιώνιο: «Ήταν ένα όμορφο γκολ. Το πιο σημαντικό είναι πως κερδίσαμε. Ήταν σημαντικό τρίποντο για εμάς καθώς στα προηγούμενα παιχνίδια δεν αποδώσαμε όπως έπρεπε και δεν είχαμε καλή εικόνα. Ελπίζω να κάναμε το… restart καθώς θέλουμε να τερματίσουμε πρώτοι στα playoffs και να αγωνιστούμε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ».

Για το Κύπελλο: «Πετύχαμε τον πρώτο στόχο μας. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα μεγάλο κλαμπ αλλά δεν έχει κερδίσει τους τίτλους που του αξίζουν. Είχαν περάσει 14 χρόνια χωρίς να κατακτήσει κάποιον τίτλο, δεν ήταν εύκολο για τους οπαδούς της ομάδας. Είχαμε την “θερμή” υποστήριξη τους στον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό. Στο πρώτο παιχνίδι ηττηθήκαμε με 2-0 αλλά καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση με 4-0 στο σπίτι μας. Ελπίζω του χρόνου να πανηγυρίσουμε πρωτάθλημα και Κύπελλο».

Για το αν θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ: «Ήμουν νέος, άπειρος και αφελής στο παρελθόν. Τώρα είμαι πιο ώριμος. Ωστόσο, ποτέ δεν ξέρεις στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν. Τώρα είμαι εδώ, θέλω να κερδίζω αγώνες, πετυχαίνοντας γκολ και να κερδίσω τρόπαια, παίζοντας για τον ΠΑΟΚ».

Για τον τρόπο ζωής στην Ελλάδα: «Όλα ήταν φανταστικά από την αρχή. Η πόλη είναι φανταστική, έχουμε τεράστια υποστήριξη από τους οπαδούς μας. Υπάρχει βέβαια και μεγάλη πίεση, καθώς θέλουν την νίκη σε κάθε παιχνίδι. Αλλά και εγώ αυτήν την απαίτηση έχω από τον εαυτό μου. Θέλω να κερδίζω μέχρι και στην προπόνηση, νομίζω είναι φυσικό».

Για το γεγονός ότι κλήθηκε στην εθνική Σερβίας: «Είναι μεγάλη τιμή να παίξω για τη Σερβία. Θέλω πραγματικά να βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι και να ξεφύγουμε από την Ουαλία στο δρόμο για το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Ρωσία. Με την κλήση μου στην Εθνική, πραγματοποιήθηκε ένα παιδικό μου όνειρο».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή