Τι συζητήθηκε στην συνάντηση Αυγενάκη-Τσέφεριν στην Κωνσταντινούπολη

Ο υφυπουργός Αθλητισμού με τον πρόεδρο της UEFA
Print Friendly, PDF & Email

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, είχε συνάντηση το απόγευμα της Τρίτης με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, ύστερα από πρωτοβουλία του δεύτερου.

Συνάντηση διάρκειας μιας ώρας είχε με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, ο Λευτέρης Αυγενάκης στην Πόλη το απόγευμα της Τρίτης.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού μετέβη στην Κωνσταντινούπολη για την διεξαγωγή του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Τσέλσι ύστερα από πρόσκληση του Σλοβένου προέδρου της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου και συζήτησαν για το  πλάνο της Κυβέρνησης για το ποδόσφαιρο.

Ο κ. Αυγενάκης παρέθεσε τις σχεδιαζόμενες πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης, προκειμένου η χώρα μας να ξαναγίνει τόπος προσέλκυσης ποιοτικού ποδοσφαίρου. Ανέλυσε τη διαμόρφωση ενός σύγχρονου θεσμικού πλαισίου με φορολογικά κίνητρα, με γρηγορότερες και καλύτερες συνθήκες για διεξαγωγή διοργανώσεων της UEFA, το πλάνο για εκσυγχρονισμό και αναμόρφωση των γηπεδικών μας εγκαταστάσεων, τις δράσεις που δρομολογούνται κόντρα στη γηπεδική βία και στους προσυνεννοημένους αγώνες κ.λπ.

Ο κ. Τσέφεριν δεσμεύτηκε ότι η UEFA θα σταθεί αρωγός σ’ όλες αυτές τις πρωτοβουλίες του Υφυπουργείου, έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στις υποδομές, στην προστασία και στην ανάπτυξή τους, ώστε να δρέψουμε καρπούς τα αμέσως προσεχή χρόνια και αναμένεται άμεσα να υπάρξει περαιτέρω εξειδίκευση, με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα υλοποίησης της συνεργασίας με τη συνομοσπονδία.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή