Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (29/11) η Παγκρήτια σύσκεψη των ΕΠΣ

ΕΠΣ Ηρακλείου
Print Friendly, PDF & Email

Στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφέρειας Κρήτης πραγματοποιήθηκε σήμερα η Παγκρήτια σύσκεψη των ΕΠΣ για την 1η Γιορτή Κρητικού Ποδοσφαίρου 2018.

Το παρών από τις Ενώσεις έδωσαν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου κ. Νίκος Τζώρτζογλου, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λασιθίου κ. Σύλλας Λουτσέτης και ο αναπληρωτής πρόεδρος κ. Μιχάλης Παπαγεωργίου, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ρεθύμνου κ. Γιώργος Δασκαλομαρκάκης και ο αντιπρόεδρος κ. Γιάννης Γαζανός. Η ΕΠΣ Χανίων δεν μπόρεσε να παραστεί λόγω δυσκολιών μετακίνησης από την έντονη κακοκαιρία.

Ο εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα αθλητισμού της Περιφέρειας Κρήτης κ. Νίκος Συριγωνάκης, εξέφρασε την απόλυτη στήριξή της Περιφέρειας στην εκδήλωση και ανακοίνωσε την χρηματοδότηση της. Άπαντες εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες τόσο στον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη όσο και στο Νίκο Συριγωνάκη που για άλλη μια φορά δείχνουν την αμέριστη συμπαράσταση τους στον κρητικό αθλητισμό.

Παράλληλα όλες οι Ενώσεις δήλωσαν ότι είναι μια σπουδαία και πρωτοποριακή εκδήλωση για να τιμηθούν πρόσωπα που διακρίθηκαν στο Κρητικό ποδόσφαιρο, βοηθώντας παράλληλα στο πνεύμα ενότητας στο νησί. Η σημερινή συνάντηση είχε περισσότερο ενημερωτικό χαρακτήρα για προτάσεις και ανταλλαγή απόψεων. Όπως αποφασίστηκε σε κάθε Ένωση θα συγκροτηθούν Επιτροπές και αυτές θα προτείνουν τα πρόσωπα που θα τιμηθούν στην γιορτή.

Οι τελικές αποφάσεις γι αυτό το λόγο θα παρθούν σε νέα σύσκεψη που θα γίνει την επόμενη Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου ενώ οι επαφές μεταξύ τους θα είναι καθημερινές για όλες τις λεπτομέρειες της εκδήλωσης. Η πιθανότερη ημερομηνία για την διεξαγωγή της 1ης Γιορτής Κρητικού Ποδοσφαίρου είναι το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου στο Ηράκλειο και σε χώρο που θα ανακοινωθεί εντός των επόμενων ημερών.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή