«Προβληματικό το ποδόσφαιρο, όχι μόνο η Β’ Εθνική, είμαστε άξιοι της μοίρας μας»

Print Friendly, PDF & Email

Ο τεχνικός διευθυντής της Παναχαϊκής, Κώστας Κατσουράνης, φιλοξενήθηκε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Fair Play FM 96,1» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην καθυστερημένη έναρξη της Football League.

Aναλυτικά όσα είπε:

«Προβληματικό είναι όλο το ποδόσφαιρο όχι μόνο η Β’ Εθνική. Έχουμε ξεκινήσει εμείς προετοιμασία εδώ και 3,5 μήνες και αυτό είναι το πρώτο πράγμα που μου λένε τα παιδιά αλλά τι να κάνουμε, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Αυτό είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο που θέλουμε να έχουμε, ας είμαστε άξιοι της μοίρας μας».

Για τον στόχο ανόδου της Παναχαϊκής:
«Στο γήπεδο όλα φαίνονται και ο καθένας θα κρίνει τι θα παρουσιάσει η κάθε ομάδα μέσα στο γήπεδο. Η Παναχαϊκή είναι μία ομάδα που της αξίζει να βρίσκεται στην Α’ Εθνική».

Για τη φετινή Σούπερ Λίγκα: «Υπάρχει μία διαφορά από τις μεγάλες ομάδες με τις υπόλοιπες. Υπάρχουν 6-7 ομάδες που ξεχωρίζουν και οι υπόλοιπες είναι ίδιες μεταξύ τους. Αυτές οι ομάδες είναι αυτές που βρίσκονται στις πρώτες επτά θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα αλλά λείπει η Τρίπολη, η οποία αργά ή γρήγορα θα ξεχωρίσει. Είναι η Τρίπολη, είναι ο Άρης, ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και ο Ατρόμητος».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή