Προπονητής έμαθε για την απόλυσή του με SMS πέντε λεπτά πριν λήξει ο αγώνας!

Print Friendly, PDF & Email

Θύμα του εκκεντρικού προέδρου της Μπιλερικέι, Γκλεν Τάμπλιν, έπεσε ο Χάρι Γουίλερ το Σάββατο (25/08), καθώς έμαθε ότι δεν θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μέσω SMS που έλαβε πέντε λεπτά πριν τη λήξη του εκτός έδρας αγώνα με την Τσίπενχαμ Τάουν για το Νότιο όμιλο της 6ης κατηγορίας της Αγγλίας.

Ο πρόεδρος της Μπιλερικέι δεν μπόρεσε να ανεχτεί την ήττα με σκορ 2-0 και προχώρησε σε αλλαγή προπονητή, παρά το γεγονός ότι η ομάδα του είναι κοντά στην κορυφή.

Πάντως, ο Τάμπλιν έχει απασχολήσει αρκετά τα αγγλικά ΜΜΕ, καθώς τον Φεβρουάριο είχε απολύσει τον εαυτό του (σ.σ. είχε και τη θέση του προπονητή), κάτι που πήρε πίσω δύο ημέρες μετά λόγω της στήριξης από τους ποδοσφαιριστές.

Βέβαια, η παρουσία του στον πάγκο της Μπιλερικέι δεν κράτησε πολύ, καθώς υπέβαλε την παραίτησή του, με τον Γουίλερ να τον διαδέχεται, υπό την προϋπόθεση να ανεβάσει την ομάδα.

Τα πράγματα πήγαν καλά και η Μπιλερικέι πήρε την άνοδο, όμως λίγους μήνες μετά ο εκκεντρικός πρόεδρος απέλυσε τον Αγγλο προπονητή με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή