Προσφυγή Τοπολιάτη στο Διαιτητικό για να επιστρέψει στην ΕΠΣ Βοιωτίας

Print Friendly, PDF & Email

Ο Ευάγγελος Τοπολιάτης κατέθεσε προσφυγή κατά της ΕΠΣ Βοιωτίας στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, με την οποία ζητάει να επιστρέψει στη θέση του προέδρου της εν λόγω Ενώσεως. Η προσφυγή θα συζητηθεί την Τρίτη (22/10) στις 16:00.

Ο Τοπολιάτης ήταν αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ στη διοίκηκη Γκιρτζίκη και πρόεδρος της ΕΠΣ Βοιωτίας.

Παραιτήθηκε ωστόσο από τη θέση του στην ΕΠΣ Βοιωτίας και από την Ε.Ε. της ΕΠΟ, το Σεπτέμβριο του 2016, για να μην κυρηχθεί έκπτωτος, λόγω της παραπομπής του σε δίκη για την υπόθεση της «κάρτας υγείας».

Τώρα επιθυμεί να επανέλθει στην ΕΠΣ Βοιωτίας, αφού αφενόςδεν αντιμετωπίζει πλέον το συγκεκριμένο κώλυμα καθώς αθωώθηκε από τις κατηγορίες που τον βάρυναν και αφετέρου δεν έχουν γίνει από τότε εκλογές στην συγκεκριμένη Ένωση.

Όπως προκύπτει από την κλήση, υπέβαλε αίτημα στην ΕΠΣ Βοιωτίας και επικαλείται το άρθρου 5α του Κανονισμού του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου για την επάνοδό του στο αξίωμα που κατείχε, αλλά δεν έχει λάβει απάντηση.

Ο νυν πρόεδρος της ΕΠΣ Βοιωτίας, Κωνσταντίνος Νίκας υποστηρίζει πως ο: “Ο κ. Τοπολιάτης δεν εξέπεσε του αξιώματος αλλά παραιτήθηκε και ως εκ τούτου δεν μπορεί να επανέλθει”

Το λόγο πλέον έχει το Διαιτητικό Δικαστήριο, το οποίο θα αποφανθεί αν πρέπει ο Τοπολιάτης να επιστρέψει στην προεδρεία της ΕΠΣ Βοιωτίας.

Αναλυτικά η ενημέρωση από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ:

Προσφυγή του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΤΟΠΟΛΙΑΤΗ κατά 1) της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Βοιωτίας (Ε.Π.Σ.Β.) που εδρεύει στη Λιβαδειά και 2) της μη απάντησης ( μη απόφασης) στο αίτημα του άρθρου 5α του Κανονισμού του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου, που υπέβαλε για την επάνοδό του στο αξίωμα που κατείχε-λόγω εξάλειψης του κωλύματος που αποτέλεσε το λόγο έκπτωσής του ( που επέβαλε την έκπτωσή του).

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή