«Προτρέπουμε τον διαιτητή να αλλάξει άθλημα και να ασχοληθεί με το σκουός»

Print Friendly, PDF & Email

Ανακοίνωση με την οποία διαμαρτύρεται κατά του διαιτητή της ΕΠΣ Καρδίτσας, Μαλλιώρα, εξέδωσε το σωματείο ΑΟ Θεσσαλικός Ματαράγκας για τη διαιτησία του αγώνα με τον ΑΟ Φύλλου για την Α1 κατηγορία της ΕΠΣΚ. Παρατηρητής διαιτησίας ήταν ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΚ, κ. Καλυβιώτης.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Και ξαναφτάσαμε στο σημείο να καθορίζουν το αποτέλεσμα ενός αγώνα οι διαιτητές με το έτσι θέλω! Διαιτητές που δεν σέβονται τις προσπάθειες 14 ποδοσφαιριστών και ενός ολόκληρου χωρίου που τους ακολουθεί!

Χθες στη Ματαράγκα ο Μαλλιώρας με την προκλητική συμπεριφορά του αλλοίωσε το αποτέλεσμα του αγώνα κλείνοντας τα μάτια σε δύο καταφανέστατα πέναλτι στο 0-0, πέναλτι που τα παραδέχτηκαν προς τιμήν τους και οι αντίπαλοι του ΑΟ Φύλλου αλλά και ο ίδιος ο Μαλλιώρας, ζητώντας μάλιστα και συγνώμη στο τέλος του αγώνα. Τότε όμως ήταν αργά, διότι τον κόπο των ποδοσφαιριστών τον έκλεψε!

Στο δια ταύτα, ο Θεσσαλικός Ματαράγκας θα συνεχίσει να βαδίζει, θα προσπαθήσει να προασπίσει τα συμφέροντα του, δε θα ανεχτεί καμιά άλλη προκλητική διαιτησία και προτρέπει τον Μαλλιώρα να αλλάξει άθλημα και να ασχοληθεί με το σκουός (μέσα στους τέσσερις τοίχους να μην έρχεται καν σε επαφή με τον κόσμο)!»

Το ΔΣ ΑΟ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ

Πηγή: Νέος Αγών

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή