Πρωτάθλημα με πλέι οφ και πλέι άουτ συζητούν στη Football League

Print Friendly, PDF & Email

Η έναρξη του πρωταθλήματος μετατέθηκε για τον Οκτώβριο αλλα΄στο χθεσινό ΔΣ της Football League έπεσαν προτάσεις για διεξαγωγή αγώνων πλέι οφ και πλέι άουτ!

Την πρόταση για πλέι οφ την κατέθεσε η Δόξα Δράμας. Οι «Μαυραετοί» πρότειναν πλέι οφ μεταξύ των ομάδων 1-4 σε μονούς αγώνες και ουδέτερες έδρες. Ο πρώτος της κανονικής βαθμολογίας θα ξεκινά με μπόνους τριών βαθμών, ο δεύτερος με δύο βαθμούς, και ο τρίτος με έναν βαθμό συν ένα βαθμό για κάθε πέντε επιπλέον βαθμούς διαφοράς. Ο πρώτος της διαδικασίας των πλέι οφ θα ανέβει απευθείας στη Super League και ο 2οw θα δώσει μπαράζ με τον 13οε της Super League.

Επίσης προτάθηκε η διεξαγωγή αγώνων πλέι άουτ, που προβλέπει απευθείας υποβιβασμό για τις δύο τελευταίες θέσεις (15 – 16) και μπαράζ σωτηρία για τιε ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσειε 11-14, ώστε να υποβιβαστούν ακόμα δύο στην τρίτη τη τάξει κατηγορία που θα είναι η νέα Football League αλλά ακόμα δεν έχει αποφασιστεί από ποια πρωταθλάματα και πόσες θα είναι οι ομάδες που θα την απαρτίζουν.

Εως την Πέµπτη (27/9) οι ΠΑΕ θα μπορούν να αποστείλουν εγγράφως τις προτάσεις τους και τις σκέψεις τους αναφορικά µε τις δύο προτάσεις.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή