Αρχική Διαιτησία Διεθνής Διαιτησία Οργή Πεπ για τη διαιτησία, πρωταγωνιστές Ολιβερ και VAR στο Λίβερπουλ-Σίτι (vid)!

Οργή Πεπ για τη διαιτησία, πρωταγωνιστές Ολιβερ και VAR στο Λίβερπουλ-Σίτι (vid)!

Ακόμη και στο ντέρμπι των δύο κατά τεκμήριο κορυφαίων ομάδων της Αγγλίας, τη Λίβερπουλ και τη Σίτι πρωταγωνιστες ήταν η διαιτησία και το VAR.

Οι «πολίτες» έχουν τρομερά παράπονα από τον διεθνή διαιτητή Μάικλ Ολιβερ και το VAR. Συγκεκριμένα, δευτερόλεπτα πριν το πρώτο γκολ της Λίβερπουλ, ο Μπερνάρντο Σίλβα μπήκε στην αντίπαλη περιοχή έκανε σέντρα, η μπάλα χτύπησε καθαρά στο χέρι του Αλεξάντερ-Αρνολντ, ωστόσο ο Αγγλος ρέφερι έδειξε παίζεται. Στην εξέλιξη της φάσης οι «κόκκινοι» αντεπιτέθηκαν και σκόραραν ένα εκπληκτικό γκολ (1-0, 6’) με τον Φαμπίνιο. Η φάση εξετάστηκε και από το VAR ωστόσο ούτε πέναλτι υποδείχθηκε υπέρ της Σίτι, ούτε το γκολ της Λίβερπουλ ακυρώθηκε.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο με το σκορ στο 3-1 υπήρξε ακόμη μία φάση με πρωταγωνιστή τον Αλεξάντερ-Αρνολντ. Η μπάλα βρήκε εκ νέου στο χέρι του μέσα στην περιοχή, ωστόσο αυτήν τη φορά ήταν κολλημένο στο σώμα του, με τον Ολιβερ να λέει κατηγορηματικά παίζεται.

Ο Γκουαρδιόλα βέβαια ήταν έξαλλος, φώναζε «δύο πέναλτι» στον τέταρτο διαιτητή και μετά το τέλος του αγώνα κατευθύνθηκε επιθετικά στον Ολιβερ και του είπε με ειρωνικό ύφος «ευχαριστώ πάρα πολύ»!

Η Λίβερπουλ τελικά κέρδισε 3-1 και αποσπάστηκε εννιά βαθμούς από τη Σίτι, ούσα πλέον το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, πρώτη φορά έπειτα από 30 χρόνια!

Exit mobile version