Πρόβατα πήγαν να βοσκήσουν στο νέο γήπεδο της Ατλέτικο Μαδρίτης

Print Friendly, PDF & Email

Στις 16/09 το «Wanda Metropolitano» άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του στο κοινό. Από τότε αποτελεί μια από τις ατραξιόν του ισπανικού ποδοσφαίρου και ένας λόγος για τον οποίο οι οπαδοί της Ατλέτικο Μαδρίτης πηγαίνουν σωρηδόν γήπεδο, με μέσο όρο προσέλευσης πάνω από 60.000 άτομα ανά αγώνα.

Το να μπουν σε αυτό πρόβατα για να βοσκήσουν στον αγωνιστικό του χώρο, θα αποτελούσε έως και ύβρη. Μόνο που αυτό φάνηκε μια εξαιρετική ιδέα στους ανθρώπους του τηλεοπτικού δικτύου TVE για μια φάρσα στον πρόεδρο των «ροχιμπκλάνκος», Ενρίκ Θερέθο.

Ένας υποτιθέμενος βοσκός περίμενε μαζί με τα τετράποδά του έξω από το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον τελικό του Champions League το 2019, μέχρι να του δοθεί το «ΟΚ» για να τα περάσει εντός του αγωνιστικού χώρου, όπου και θα απολάμβαναν το φαγητό τους, δηλαδή το χορτάρι του «Wanda Metropolitano».

Αυτή η ιστορία προκάλεσε την παρέμβαση του Θερέθο, που με πολύ ευγενικό τρόπο προσπάθησε να πείσει τον βοσκό -που δήλωνε οπαδός της Ατλέτικο- ότι δεν πρέπει να μπει με τα πρόβατά του εντός του γηπέδου. Όταν στο τέλος αποκαλύφθηκε ότι πρόκειται για φάρσα, όλοι έσκασαν στα γέλια.

Η φάρσα αυτή «στήθηκε» με αφορμή την Ημέρα των Αγίων Αθώων στην Ισπανία, που είναι κάτι σαν τη δική μας Πρωταπριλιά. Το όλο κόνσεπτ ήταν ωραίο, όπως και το αποτέλεσμα απολαυστικό.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή