Πρόστιμο στον ΑΟΧ Κισσαμικό για την ανακοίνωση κατά Διαμαντόπουλου

Print Friendly, PDF & Email

Με πρόστιμο ύψους 25.000 ευρώ τιμωρήθηκε ο ΑΟΧ Κισσαμικός από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ για την ανακοίνωσή του κατά του Αριστοτέλη Διαμαντόπουλου, στην οποία ανέφερε ότι “έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να κερδίσει ο Παναθηναϊκός” στο ματς των δύο ομάδων για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου.

Αυτή είναι η πρώτη τιμωρία ομάδας έπειτα από τον ξυλοδαρμό του Θανάση Τζήλου και τη συνάντηση των διαιτητών με τους ποδοσφαιρικούς φορείς της χώρας στις 04/01.

Η σχετική ανακοίνωση:

“Η Πειθαρχική Επιτροπή έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

Υπόθεση κατά της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Α.Ο. για πειθαρχικά αδικήματα στον αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας ΠΑΕ ΠΓΣ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ στο γήπεδο Περιβολίων Χανίων στις 19-12-2018: ΚΗΡΥΣΣΕΙ την εγκαλουμένη Π.Α.Ε. πειθαρχικά ελεγκτέα για τα αναφερόμενα στο σκεπτικό πειθαρχικά αδικήματα. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην εγκαλουμένη Π.Α.Ε. συνολική χρηματική ποινή ύψους δέκα χιλιάδων (10.000) ευρώ.

Υπόθεση κατά της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρίας με την επωνυμία ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΓΕ 1891 για πειθαρχικά αδικήματα στον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος Π.Α.Ε ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΓΕ 1891 – Π.Α.Ε ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ στο γήπεδο της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ ΓΕ στις 20-12-2018: ΚΗΡΥΣΣΕΙ την εγκαλούμενη πειθαρχικά ελεγκτέα για το αναλυτικά αναφερόμενο στο σκεπτικό πειθαρχικό αδίκημα. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην εγκαλούμενη ΠΑΕ χρηματική ποινή ύψους δύο χιλιάδων (2. 000) ευρώ.

Υπόθεση κατά του σωματείου με την επωνυμία ΚΑΛΑΜΑΤΑ Π.Σ για πειθαρχικά αδικήματα στον αγώνα Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας ΚΑΛΑΜΑΤΑ Π.Σ-ΕΝΩΣΗ Α.Ο ΠΑΝΑΣΠΡΟΠΥΡΓΙΑΚΟΥ ΔΟΞΑΣ στο γήπεδο του ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΥ στην Καλαμάτα, στις 09/12/2018: ΚΗΡΥΣΣΕΙ το εγκαλούμενο πειθαρχικά ελεγκτέο για το αναλυτικά αναφερόμενο στο σκεπτικό πειθαρχικό αδίκημα. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στο εγκαλούμενο σωματείο χρηματική ποινή ύψους διακοσίων πενήντα (250,00) ευρώ.

Υπόθεση της μη διεξαγωγής του προγραμματισμένου για την 16-12-2018 αγώνα μεταξύ των αθλητικών σωματείων με τις επωνυμίες ΔΟΞΑ 2016 ΠΣ και ΑΕΤΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2015 στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του 1.1 ομίλου της Γ΄ Κατηγορίας Γυναικών: ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ τον επανορισμό του αγώνα, εντός δεκαπέντε (15) ημερών από την έκδοση της απόφασης αυτής.

Υπόθεση κατά του Αντωνίου Ροκάκη, προέδρου της ΠΑΕ ΑΟ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ. (Στις 20-12-2018 ο εγκαλούμενος προέβη σε δημόσιες δηλώσεις σε μέσο ενημέρωσης και συγκεκριμένα στην αθλητική ιστοσελίδα «sportime.gr» όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον διαιτητή Διαμαντόπουλο του αγώνα ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για το κύπελλο Ελλάδος της περιόδου 2018-2019): ΚΗΡΥΣΣΕΙ τον εγκαλούμενο πειθαρχικά ελεγκτέο για την αναλυτικά αναφερόμενη στο σκεπτικό άδικη πράξη. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον εγκαλούμενο χρηματική ποινή ύψους είκοσι έξι χιλιάδων (26.000) ευρώ.

Υπόθεση κατά α) του σωματείου με την επωνυμία ΚΟΣΜΙΟΥ ΠΑΟ και β) του Βασιλείου Χατζηκωνσταντίνου, δηλωμένου ως εκπροσώπου του εν λόγω σωματείου για πειθαρχικά αδικήματα στον ποδοσφαιρικό αγώνα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας ΟΡΦΕΑΣ PUMA ΞΑΝΘΗΣ-ΚΟΣΜΙΟΥ ΠΑΟ στο γήπεδο Α.Ο Ξάνθης στις 16-12-2018. ΚΗΡΥΣΣΕΙ τους εγκαλουμένους πειθαρχικά ελεγκτέους για την αναλυτικά αναφερόμενη στο σκεπτικό άδικη πράξη. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον δεύτερο εγκαλούμενο, Βασίλειο Χατζηκωνσταντίνου, δηλωμένο εκπρόσωπο του πρώτου εγκαλουμένου σωματείου με την επωνυμία ΚΟΣΜΙΟΥ ΠΑΟ, τις εξής ποινές: (i) χρηματική ποινή ύψους χιλίων (1000) ευρώ, του πρώτου εγκαλουμένου σωματείου ευθυνομένου ως προς την εν λόγω χρηματική ποινή εις ολόκληρον με αυτόν, κατ’ άρθρον 6§3 περ. β’ Πειθ. Κωδ. Ε.Π.Ο., και (ii) ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για ένα (1) μήνα.

Υπόθεση κατά του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία ΑΟ ΜΕΣΣΑΡΙΑΣ: ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ τον επανορισμό του ποδοσφαιρικού αγώνα της Γ΄ Κατηγορίας Γυναικών αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, που είχε αρχικά ορισθεί για τις 16-12-2018, αλλά δεν διεξήχθη, μεταξύ των ομάδων των αθλητικών σωματείων με τις επωνυμίες ΝΕΟΣ ΠΑΝΣΑΜΙΑΚΟΣ ΑΟ και ΓΥΝ ΑΟ ΜΕΣΑΡΙΑΣ, μέσα σε χρονικό διάστημα δέκα πέντε (15) ημερών από την έκδοση αυτής της απόφασης.

Υπόθεση κατά του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΑΦΝΗ, παρατηρητή του αγώνα για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας περιόδου 2018-2019 που διεξήχθη στις 2-12-2018 μεταξύ των σωματείων ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ και ΦΩΚΙΚΟΣ ΑΣ. ΚΗΡΥΣΣΕΙ τον εγκαλούμενο ΝΙΚΟΛΑΟ ΔΑΦΝΗ πειθαρχικά ελεγκτέο για την αναλυτικά αναφερόμενη στο σκεπτικό της παρούσας πράξη. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ σε αυτόν την ποινή της εξαίρεσης από τον ορισμό του ως Παρατηρητή Αγώνων για χρονικό διάστημα σαράντα (40) ημερών.

Υπόθεση κατά του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ ΑΣ για πειθαρχικά αδικήματα στον αγώνα του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, περιόδου 2018-2019, ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ ΑΣ-ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ, που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Καμαρίου Θήρας στις 02/12/2018: ΚΗΡΥΣΣΕΙ το εγκαλούμενο σωματείο με την επωνυμία ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ ΑΣ πειθαρχικά ελεγκτέο για την αναλυτικά περιγραφόμενη στο σκεπτικό της παρούσας πράξη, κατ΄ επιτρεπτή μεταβολή της κατηγορίας. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στο σωματείο με την επωνυμία ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ ΑΣ χρηματική ποινή ύψους οκτακοσίων τριάντα τεσσάρων (834) ευρώ.

Υπόθεση κατά του Ιωάννη Παπαδή, παρατηρητή του διεξαχθέντος στις 25.11.2018 αγώνα μεταξύ των ομάδων των σωματείων ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΓΣ και ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ ΑΣ για το Πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής Ανδρών: ΚΗΡΥΣΣΕΙ τον εγκαλούμενο πειθαρχικά ελεγκτέο για την αναλυτικά αναφερόμενη στο σκεπτικό της παρούσας πράξη. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον εγκαλούμενο την ποινή της εξαίρεσης αυτού από τον ορισμό του ως Παρατηρητή Αγώνων για χρονικό διάστημα σαράντα (40) ημερών.

Υπόθεση κατά του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ ΑΠΟ για πειθαρχικά αδικήματα στον αγώνα του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ ΑΠΟ-ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ στο γήπεδο Δ.Α.Κ. Άργους στις 16-12-2018: ΚΗΡΥΣΣΕΙ το εγκαλούμενο, κατά πλειοψηφία, πειθαρχικά ελεγκτέο για την αναλυτικά αναφερόμενη στο σκεπτικό πειθαρχική παράβαση. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στο εγκαλούμενο σωματείο με την επωνυμία ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ ΑΠΟ χρηματική ποινή δύο χιλιάδων Ευρώ (2.000 €).

Υπόθεση σε βάρος των Αθλητικών Σωματείων ΓΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ και ΓΠΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ για πειθαρχικά αδικήματα στον μεταξύ τους αγώνα στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής της Β’ κατηγορίας Γυναικών στις 16-12-2018, στο δημοτικό γήπεδο ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ: ΚΗΡΥΣΣΕΙ τα εγκαλούμενα σωματεία πειθαρχικά ελεγκτέα για το αναλυτικά αναφερόμενο στο σκεπτικό πειθαρχικό αδίκημα. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στο πρώτο εγκαλούμενο σωματείο με την επωνυμία ΓΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ χρηματική ποινή ύψους οκτακοσίων τριάντα τεσσάρων (834) ευρώ και στο δεύτερο εγκαλούμενο σωματείο με την επωνυμία ΓΠΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ χρηματική ποινή ύψους χιλίων (1.000) ευρώ”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή