Πρόστιμο 60.000 ευρώ στον Αλέξη Κούγια για τις δημόσιες δυσμενείς κρίσεις

Print Friendly, PDF & Email

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ τιμώρησε με συνολικό πρόστιμο 60.000 ευρώ τον Αλέξη Κούγια για δύο περιπτώσεις που αφορούσαν δημόσιες δυσμενείς κρίσεις κατά αρχών και οργάνων και για τις οποίες ασκήθηκε δίωξη αυτεπάγγελτα από τον Αναπληρωτή Υπεύθυνο Άσκησης Πειθαρχικής Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων

Η πρώτη περίπτωση αφορούσε τη δήλωση του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΛ για τον αγώνα Παναθηναϊκός – ΟΦΗ, τον οποίο είχε χαρακτηρίσει «στημένο».

Η δεύτερη ποινή αφορά τη δήλωση που είχε κάνει ο Αλέξης Κούγιας κατά του Σιδηρόπουλου, ότι προσκύνησε το βεζύρη για να ανελιχθεί.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ κατά την τελευταία της συνεδρίαση έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Επέβαλε στον Αλέξιο Κούγια χρηματική ποινή ύψους τριάντα χιλιάδων ευρώ (30.000€), για αδίκημα που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς στις διατάξεις των άρθρων 20Α παρ. 1, 2 και 3α, 25 παρ. 1 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., κατόπιν της υπ’ αριθμ. 16024/22.4.2019 πειθαρχικής δίωξης που ασκήθηκε αυτεπάγγελτα από τον Αναπληρωτή Υπεύθυνο Άσκησης Πειθαρχικής Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων.

Επέβαλε στον Αλέξιο Κούγια χρηματική ποινή ύψους τριάντα χιλιάδων ευρώ (30.000€), για αδίκημα που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς στα άρθρα 20Α παρ. 1, 2 και 3 γ, δ, 25 παρ. 1 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., κατόπιν της υπ’ αριθμ. 921/7.1.2019 πειθαρχικής δίωξης που ασκήθηκε αυτεπάγγελτα από τον Αναπληρωτή Υπεύθυνο Άσκησης Πειθαρχικής Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή