Πρόταση γάμου με SUV και βαλίτσα με χρήματα κατέληξε σε φιάσκο!

Print Friendly, PDF & Email

Έναν πρωτότυπο και άκρως δελεαστικό τρόπο επέλεξε μια νεαρή Κινέζα για να κάνει πρόταση γάμου στο σύντροφό της. Μόνο που τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα περίμενε και τώρα το ζευγάρι είναι στα χωρίσματα!

Η 23χρονη κοπέλα που ήθελε να προκαλέσει τον αγαπημένο της που έχει υψοφοβία, ανέβηκε σε μια γυάλινη γέφυρα που βρίσκεται σε υψόμετρο 350 μέτρων στο βουνό Φίτζι, φορώντας νυφικό και προσφέροντάς του, πέρα από το χέρι της, ένα ολοκαίνουργιο SUV και μια βαλίτσα με 14.500 δολάρια που βρισκόταν τοποθετημένη πάνω στο καπό του αυτοκινήτου.

Για να πάρει και τη νύφη και τα δώρα, ο νεαρός άνδρας θα έπρεπε να τολμήσει να περπατήσει στη γυάλινη γέφυρα, πράγμα όχι και τόσο εύκολο για κάποιον που φοβάται τα ύψη.

Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των ανθρώπων που βρίσκονταν γύρω του ο άνδρας δεν αποδέχθηκε την πρόκληση/πρόσκληση, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.

Ο καλός της τελικά δεν τόλμησε και η νύφη του ανακοίνωσε δια μικροφώνου ότι παρά το γεγονός ότι είναι ερωτευμένη μαζί του δεν πρόκειται να τον παντρευτεί! «Αναρωτιέσαι γιατί; Έχεις μια αδυναμία που δεν μπορώ να αντέξω σε καμία περίπτωση – δειλιάζεις και φοβάσαι τα ύψη!», του είπε. Εκείνος απάντησε λέγοντάς της πως είναι ανεύθυνη και πως έθεσε τη σχέση τους σε κίνδυνο και στη συνέχεια έφυγε…

Η εντυπωσιακή γυάλινη γέφυρα άνοιξε τις πύλες της στο κοινό τον Ιούνιο και αρκετοί ήταν εκείνοι που θεώρησαν πως το παραπάνω περιστατικό έγινε για διαφημιστικούς λόγους. Υπάλληλος που εργάζεται στη γέφυρα μιλώντας στο Thepaper.cn ανέφερε πως δεν το συμβάν δεν ήταν «στημένο», αλλά πως οι άνθρωποι της γέφυρας βοήθησαν λίγο στην οργάνωσή του καθώς τους το ζήτησε η νύφη. «Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται πρόταση γάμου στη γέφυρα όπως επίσης πολλά νέα ζευγάρια ζητούν να τραβήξουν τις γαμήλιες φωτογραφίες τους στη γέφυρα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή