Πρόταση να καλύψει ο Σαββίδης τις διαιτησίες των σωματείων της ΕΠΣ Μακεδονίας

Print Friendly, PDF & Email

Με την παρουσία αρκετών εκπροσώπων σωματείων της Ενωσης διεξήχθη η τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Στον διοικητικό και στον οικονομικό απολογισμό που υπερψηφίστηκαν, υπήρξε μονάχα μια αρνητική ψήφο (στον οικονομικό) από τον πρόεδρο της ΑΕ Μαρτίου Στέλιο Ιωαννίδη, ο οποίος πάντως δεν εξήγησε τους λόγους.

Από εκεί και πέρα, υπήρξαν αρκετές προτάσεις από τους εκπροσώπους των ομάδων, με τον Γιάννη Σιδεριδάκη από τον Παύλο Μελά να θέτει θέμα τροποποίησης του καταστατικού, τον Κώστα Κατσαρό να προτείνει τη δημιουργία μιας λαχειοφόρου και τον πρόεδρο του Αγίου Γεωργίου, Νίκο Σαμλίδη να αναπτύσσει μια πρόταση για την ελάφρυνση των ομάδων από τις διαιτησίες.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του Αγίου Γεωργίου πρότεινε να γίνει μια αντιπροσωπεία ομάδων από την Γ’, Β’ και Α’ κατηγορία, η οποία θα επιχειρήσει βρεθεί με τον Ιβάν Σαββίδη, προκειμένου να του ζητήσουν να καλύψει όλα τα έξοδα των διαιτησιών.

Αξιοσημείωτη φυσικά και η παρέμβαση του Κώστα Κατσαρού (πρόεδρος ΑΟ Καρδίας), ο οποίος έθεσε το θέμα της υπογραφής της κυβέρνησης για το Μακεδονικό και τόνισε ότι θα έπρεπε να έχει βγει μια επίσημη ανακοίνωση-τοποθέτηση και από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Σε γενικές γραμμές, πάντως, το κλίμα ήταν ιδιαίτερα θετικό, με τους ανθρώπους της ΕΠΣΜ να αποχωρούν χαμογελαστοί και με την συμμετοχή του κόσμου να κρίνεται ικανοποιητική.

Πηγή: epsm24.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή