Πρόταση «Epsilon» για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των επτά «άστεγων» ΠΑΕ

Print Friendly, PDF & Email

Μετά το «όχι» του Γιώργου Βασιλειάδη για χρηματοδότηση σε πρωτάθλημα της Superleague με 14 ομάδες, οι τηλεοπτικά «άστεγοι» σύλλογοι στρέφονται σε άλλες λύσεις προκειμένου να βρουν τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Ως γνωστόν εννιά ομάδες έχουν υπογράψει κατά μόνας συμβόλαιο με τη NOVA και προς το παρόν προς αναζήτηση τηλεοπτικής στέγης βρίσκονται οι Παναθηναϊκός, Αρης, Ατρόμητος, Ξάνθη, Παναιτωλικός, Απόλλων Σμύρνης και Λαμία.

Σύμφωνα με πληροφορίες την Τετάρτη (18/7) το «Epsilon» του Ιβάν Σαββίδη εκδήλωσε και επίσημα το ενδιαφέρον του στη διοργανώτρια αρχή για την απόκτηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των επτά ομάδων που δεν έχουν ακόμη τηλεοπτική στέγη για τη νέα σεζόν.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό ποια είναι τα οικονομικά ανταλλάγματα που δίνει «Epsilon» για να αποκτήσει τα τηλεροπτικά δικαιώματα των «άστεγων» ΠΑΕ και για πόσο χρονικό διάστημα, αφού δεν περιλαμβάνονται στην παρούσα εκδήλωση ενδιαφέροντος.

Την ίδια ώρα η NOVA είναι έτοιμη να κάνει κρούση στον Παναθηναϊκό και τον Αρη εάν ναυαγήσει οριστικά το σχέδιο του Βασιλειάδη για χρηματοδότηση μέσω της ΕΡΤ, ενώ σύμφωνα με άλλα δημοσιεύματα στον ορίζοντα υπάρχει και η σύμπραξη Alpha-Ant1, που επίσης φαίνεται να ενδιαφέρεται για όσες ομάδες αναζητούν ακόμη τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή